Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

Jürgen Klopp dobiva novi posao, postaje šef nogometa Dinamova suparnika u Ligi prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.10.24. | 08:21

Njemački stručnjak osigurao si je izlaznu opciju koja mu omogućuje da u budućnosti postane izbornik njemačke reprezentacije

Iako je rekao da će se odmoriti od nogometa, naravno da je mislio na treniiranje, a ne na oplemenjivanje godinama akumukliranog znanja. Bivši trener Liverpoola Jürgen Klopp (57) dobio je novi posao, postat će ‘Globalni šef nogometa’ Red Bulla!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Klopp je već potpisao dugoročni ugovor koji počinje 1. siječnja, javlja Florian Plettenberg s njemačkog Skyja. Međutim, njemački stručnjak osigurao si je izlaznu opciju koja mu omogućuje da u budućnosti postane izbornik njemačke reprezentacije. Kao potencijalni nasljednik Juliana Nagelsmanna, dakako.

Od siječnja, dakle, Klopp će savjetovati sve Red Bullove klubove (Leipzig, Salzburg, New York, itd.) o pitanjima treniranja, filozofiji igranja, razvoju i transferima talenata/glavnih trenera i tako dalje.

Izvršni direktor Red Bulla Oliver Mintzlaff bio je odlučan u namjeri da dobije Kloppa. Iz naše perspektive, ova jesen još je jedna od rijetkih kad će biti moguće doći u Salzburg kao favorit, što će Dinamo iskustiti 23.listopada. Ne treba sumnjati da će Klopp nakon Nove godine brzo posložiti kockice velikog Red Bullova mozaika i "dati krila" svim RB momčadima... (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jurgen KloppRed BullRed Bull SalzburgRed Bull BragantinoNew York Red BullsNew York Red Bulls II.RB Leipzig

Ostale Vijesti