www.hajduk.hr
www.hajduk.hr

Juniori Hajduka se spotaknuli na Rudešu, Dinamovi kiksali u Vinkovcima!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.04.23. | 19:02

Pet kola prije kraja Modri imaju pet bodova prednosti, ali dvije utakmice više

Oslabljeni juniori Hajduka, viceprvaci Europe, doživjeli su iznenađujući poraz u 25. kolu Prve hrvatske juniorske lige! Rudeš je kao domaćin slavio 2-1 i tako otvorio Dinamu put prema tituli. Međutim, nekoliko sati kasnije također oslabljeni Modri su kiksali u Vinkovcima, odigrali 3-3 s pretposljednjom Cibalijom, nakon što su domaći vodili 2-0 i 3-1!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U Zagrebu, Matić je u 17. minuti doveo Rudeš u vodstvo. Na 2-0 povećao je Popović iz kaznenog udarca u 62. minuti. Jedini pogodak za Hajduk postigao je Jurić-Petrašilo, također s bijele točke, u 80. minuti.

Dinamo je prvi sa 61 bodom iz 21 utakmice, a Hajduk s dvije manje ima 56. Odluka o naslovu prvaka mogla bi pasti u Splitu 13. svibnja kada Modri gostuju kod Bilih tića na Poljudu.

Ovo je tek treći poraz Splićana u sezoni koji su nastupili bez standardnih Lekinih prvotimaca Luke Vuškovića i Rokasa Pukštasa te Roka Brajkovića, Mate Antunovića, Jere Vrcića, Ante Kavelja i Marka Capana. Međutim, nedostajali su i Modrima Fran Topić, Moreno Živković, Jakov Gurlica, Luka Vrbančić i Gabriel Rukavina, pa ako hoćete i Martin Baturina. Seniorski rezultat je ipak važniji… (G)



Tagovi

Hajduk junioriDinamo junioriHajdukGNK Dinamo

Ostale Vijesti