Borna jaksic/PIXSELL
Borna jaksic/PIXSELL

Jučer Kane, sutra Nestorovski? „Respektiramo Dinamo, ali samo dok ne krene utakmica“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.24. | 11:30

Novo-staro HNL pojačanje najavilo je subotnju utakmicu

U sezoni 2015./16., kada je Dinamo dobio Arsenal, a izgubio 5-0, zamislite - baš od Bayerna, vratarima je u HNL-u strah i trepet u kosti unosilo makedonsko ime - Ilija Nestorovski. Te sezone, s 25 golova, najbolji strijelac ligem, a ne njemu dres Intera iz Zaprešića. A eto, baš sada, kada je Dinamo krvnički ranjen na Allianz Areni s 9-2 na otvaranju ovosezonske Lige prvaka, u domaćoj ga za vikend čeka Slaven Belupo, a u njegovom dresu opet taj isti - Ilija Nestorovski. Doduše, s nešto više godina i nešto slabijom formom, ali kaže - u Hrvatsku se vratio da uhvati ritam utakmica i golova.

"Prije tri godine su mi popucali križni ligamenti na treningu i od tada hvatam ritam", rekao je za tiskano izdanje Sportskih novosti kolegi Goranu Čičin-Mašanskeru.

Nestorovski je debitirao u Kupu protiv Kustošije, a sada ga čeka okršaj s ranjenom zvjeri - Dinamom.

"Može se igrati sa svima, naučio sam to u Italiji, a prije i u Hrvatskoj. Možeš pobijediti prvoga, a možeš izgubiti od posljednjeg. Mi cijenimo i respektiramo Dinamo, ali samo dok ne krene utakmica. Tada idemo 200 posto, bacit ćemo se na glavu i dat sve od sebe da bod ili sva tri ostanu u Koprivnici."

Povratak u HNL nije mu neobičan.

"Prošlo je osam-devet godina od mog odlaska, a nije se puno promijenilo. Poznajem dosta igrača i trenera, infrastruktura i tereni su nešto bolji, ali samo malo bolji nego li prije." (G)



Tagovi

Harry KaneIlija NestorovskiSlaven BelupoGNK DinamoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti