Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Jozo Bandić preuzeo kultnog zagrebačkog trećeligaša nakon 20 godina u Dinamu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.10.23. | 09:17

Novi izazov u karijeri

Jozo Bandić novi je trener Trnja! Nakon što je posljednih 20 godina proveo u Dinamu gdje je promijenio nekoliko različitih poslova, 59-godišnjku rodom iz Gruda je prije svega mjesec putem e-maila uručen izvanredan otkaz koji je uzrokovao podizanje prilično velike medijske prašine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) .

Dugi niz godina Bandić je bio trener juniorske momčadi Dinama, odgojio je brojne generacije nogometaša, a prije godinu dana 'prebačen' na mjesto skauta. Nije to bila uloga koja mu je najviše odgovarala, a sam je u razgovoru za SN priznao da je posljednjih godinu dana "hodao po stadionu poput gluhe svinje".

Trener njegovih kvaliteta ipak nije mogao biti dugo bez angažmana, a prvi su reagirali čelnici Trnja, odnosno predsjednik kluba Jakov Sivrić, koji je Bandiću ponudio mjesto glavnog trenera kluba gdje je zamijenio Senada Harambašića.

Trnje je u ovom trenutku na 14. mjestu 2. NL. U posljednjih šest utakmica upisali su jednako toliko poraza, stoga je promjena na klupi bila neophodna. Kultni zagrebački klub, u kojem je prve korake napravio Snješko Cerin, jedna od najvećih legendi u povijesti Dinama, ima priliku vratiti se na pobjedničke staze već ove subote kad ih očekuje gostujuća utakmica u Ždralovima, ali do slavlja neće baš lako doći budući da je Mladost u ovom trenutku druga momčad lige s osvojenih 19 bodova. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK TrnjeDruga NLDruga nogometna ligaJozo Bandić

Ostale Vijesti