REUTERS/Fabrizio Bensch
REUTERS/Fabrizio Bensch

Joškov treći doček: U Dalmaciji za njega peku vola od 400 kilograma!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.12.22. | 19:26

Bit će ovo jedan od najzabavnijih dočeka

Premda je rođen i odrastao u Zagrebu, Joška Gvardiola puno toga veže za Novigrad kraj Zadra. Ondje mu je rođen otac Tihomir, a Joško je u Novigradu proveo djetinjstvo.

"U srijedu predvečer kod Nokšića priređujemo veličanstveni doček za našeg Joška Gvardiola i ostale hrvatske reprezentativce koji budu mogli doći. Zavrtit ćemo velikog vola preko 400 kilograma, bit će ića i pića za sve, najavili su u Nokšiću, prenosi Zadarski tjednik.

Bit će to treći doček za Joška nakon onog na glavnom zagrebačkom trgu, a potom i u Kerestincu. Ovaj će, u Dalmaciji izgleda, biti najzasitniji.

Podsjetimo, Joško je bio vrhunski na ovom prvenstvu, a zbog toga velikani stoje u redu kako bi ga nagovorili da iz Leipziga prijeđe u drugi klub. Zbog toga dodatno iznenađuje činjenica da ga je FIFA preskočila u izboru za nagradu najboljeg mladog igrača, no sigurni smo da su pred Joškom još velike stvari. Evo jedna od 400 kilograma ga čeka već u srijedu, a onda opet na strogu dijetu da sve bude tip top za nogometne udvarače pa, hajde... I za ljubavne udvaračice.

Živio, Jole!

(eg)



Tagovi

Joško Gvardiol

Ostale Vijesti