Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Josip Mišić je spreman za München, na Allianz Areni od prve minute!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 08:00

Jedan od Dinamovih ključnih igrača vratio se nakon ozljede i predvodit će vezni red Modrih u Münchenu

Dobra vijest za Dinamo i Sergeja Jakirovića, Josip Mišić oporavio se od ozljede i spreman je za Bayern! Mišić se ozlijedio na treningu Dinama u reprezentativnoj stanci, mala ruptura mišića iziskivala je 10-ak dana pauze, morao je Mišić zbog toga propustiti Derbi s Hajdukom. I, osjetio se njegov izostanak, Dinamo je izgubio (0-1), a mnogi se pitaju bi li dvoboj drugačije završio da je Mišić bio na raspolaganju.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, to je sad voda ispod mosta, najvažnije je da je Mišić spreman za sraz na Allianz Areni, gdje će odigrati svoju 49.europsku utakmicu za Dinamo. Bio je Mišić upitan i za tu utakmicu prema prvim liječničkim prognozama, no, kako je oporavak tekao, bilo je sve izglednije da će se do utorka oporaviti. Nema sumnje da će igrati od prve minute, kad je zdrav i spreman, onda je Jakirovićev prvi izbor. Odradio je Mišić zadnja dva-tri treninga u punom opsegu i nema nikakvog razloga da ne istrči na teren Bayernove Arene.

A na njega u ponedjeljak neće ističati Dinamovi igrači. Zbog lošeg stanja terena, Bayern je zabranio Modrima službeni trening na Allianz Areni pa će ga Dinamo odraditi u Maksimiru od 10 sati. Potom će krenuti prema Münchenu, gdje bi se poslijepodne samo na 15 minuta trebali samo prošetati Allianz Arenom, a u 18.30 Jakirović i jedan igrač odradit će i službene medijske obveze. Na put za München Jakirović vodi 24 igrača: Nevistić, Zagorac, Filipović; Piere-Gabriel, Ristovski, Theophile, Bernauer, Mmaee, Torrente, Ogiwara; Mišić, Sučić, Rog, Ademi, Baturina, Pjaca, Hoxha, Kačavenda, Stojković, Špikić, Cordoba, Mbuku, Hoxha; Petković, Kulenović. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoBayernLiga prvakaJosip Mišić

Ostale Vijesti