Još nije kraj? Pallotta potvrdio: Totti još ima važnu ulogu u momčadi!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.12.16. | 14:59

Tottiju ugovor istječe na ljeto...

Iako jedna od najvećih ikona u povijesti talijanskog nogometa, Francesco Totti, u rujnu godine pred nama ulazi u 42. godinu života, predsjednik Rome James Palotta tvrdi kako Totti „još uvijek predstavlja važnu kariku Romine momčadi“.

Totti, kojem ugovor ističe na ljeto nakon čega bi ipak trebao po najavama objaviti kraj svoje velike karijere, ove sezone je odigrao ukupno 515 minuta u jedanaest susreta, zabivši pritom i dva ligaška pogotka. Uglavnom je ulazio kao produžena ruka trenera, u trenucima kada bi trebalo momčad konsolidirati, što u Romi ipak itekako znaju cijeniti. James Pallotta je jedan od njih.

„Pokazao je kako još uvijek nosi ovu momčad i kako može odigrati itekako važne utakmice unatoč godinama, kao one u kvalifikacijama za Ligu prvaka“, spomenuo je predsjednik u službenoj objavi kluba, te dodao „ne bih rekao da je njegov novi ugovor (potpisan u lipnju, op.a.) bio nagrada za njegov trud. Totti je htio nastaviti s igrom te smo u razgovoru kako s njim, tako i sa stručnim stožerom zaključili kako još uvijek može ostaviti veliki doprinos ekipi.“

Totti nije još strogo definirao hoće li se na kraju ove sezone umiroviti ili ne, iako je dao naslutiti kako je ovo – nakon 25 sezona provedenih u Romi - njegova posljednja sezona u profesionalnom nogometu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Francesco TottiJames Pallotta

Ostale Vijesti