Još jedan veliki Dinamov talent put Birminghama

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.07.20. | 08:49

Bilić, Šunjić, Butorović, Krovinović i Računica dobivaju novog "zemu" u susjedstvu.

Veliki maksimiriski talent, tvrde Sportske novosti, vrlo je blizu odlaska u Engleski Championship. Idućih nekoliko dana sve bi trebalo biti zaključeno, a Majer bi trebao preseliti kod bivšeg suigrača, Ivan Šunjića u Birmingham City.

Majer je sinoć protiv Varaždina odigrao sjajno, a moglo bi ispasti kako mu je to bila posljednja utakmica u modrom dresu u karijeri.

Birmingham se ove godine spasio od ispadanja u treći rang pa bi se želio pojačati za sljedeću sezonu u drugoligaškom rangu. SN piše kako će vjerojatno otići na posudbu s pravom otkupa na koncu sezone, ali nije isključivo i da Birmingham odmah uplati lovu.

Birmingham je, čini se, jako zadovoljan Šunjićem, jer se i zimus raspitivao za Dinamove igrače, naime, još u siječnju je prvi put zvao zbog Majera, a zanimao ih je i Mario Gavranović...

Odluči li se Majer za ovaj transfer, u kišnoj prijestolnici svijeta, Birminghamu, dočekat će ga oveća hrvatska kolonija, jer u tom britanskom gradu žive i „naši“ iz WBA-a, Slaven Bilić, Danilo Butorović, Filip Krovinović i Dejo Računica...

(foto: Goran Stanzl/Pixsell)

 


Tagovi

NogometDinamo ZagrebLovro MajerBirmingham City

Ostale Vijesti