Joe Hart: U Torinu je dobro, ali tražim stalni angažman

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.12.16. | 09:26

Joe Hart još nije riješio svoju budućnost.

Ako se Yaya Toure uspio barem nakratko vratiti u krug prvotimaca na Etihadu, budućnost Joea Harta na Etihadu se u ovom trenutku čini – nepostojeća.

Nakon što je ovog ljeta odabrao odlazak na posudbu u Torino, pošto se očito ne uklapa u plan i program Pepa Guardiole i njegove vizije igre, Hart se očito dobro udomaćio na Apeninima. Torinu ide sjajno; Mihajlovićeva ekipa igra atraktivan nogomet i trenutno je na šestom mjestu Serie A, a Hart je redoviti starter.

„Misli su mi sad usredotočene na ispomoć Torinu ove sezone. U nogometu se stvari mijenjaju rapidno brzo i ne znam što se može dogoditi u siječnju, ali razmišljam na način da ću biti ovdje barem do kraja sezone“, izjavio je Hart.

Tvrdi da se problem u Cityju pojavio odmah po povratku s Eura, gdje je Engleska ispala u drugom krugu od Islanda.

„Zbog Eura sam došao kasnije od ostatka momčadi, a kada smo prvi puta vodili razgovor rekao je kako ima određene dvojbe po pitanju moje igre“, tvrdi Hart.

 „Rekao sam kako je to s profesionalne strane korektno, ali naravno istovremeno nije ono što želite čuti.“

Unatoč njegovoj otvorenoj želji da se dokaže Guardioli, pravu prigodu nikada nije dobio. Ove sezone je u službenoj utakmici igrao samo protiv bukureštanske Steaue u pretkolu Lige prvaka, gdje se praktički stigao samo - oprostiti od navijača.

„Ipak, nisam stigao u Torino kako bi pokazao što mogu. Tu sam jer sam odlučio kako moram tražiti novu stalnu opciju, a za to treba vremena. Želim biti što je bolji mogući u Torinu i ako netko pokaže interes za mene, nadam se da Manchester City neće raditi probleme oko mog prelaska.“

Iako se šuška kako Torino sprema i konkretnu ponudu za otkup Harta, očito kako engleska „jedinica“ računa na neku lukrativniju ponudu, moguće ponovno na Otoku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Joe HartPep Guardiola

Ostale Vijesti