Joe Hart se vraća u Englesku? Liverpool i Chelsea u borbi za engleskog reprezentativnog vratara

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.12.16. | 17:17

Jürgen Klopp želi riješiti probleme s vratarima, ali se u cijelu priču izgleda uključio i Antonio Conte.

Simon Mignolet nema povjerenje njemačkog trenera, a Loris Karius nije klasa koja bi garantirala stabilnost među vratnicama na Anfieldu. To su dojmovi koje nose engleski novinari koji tvrde kako je Jürgen Klopp u potrazi za vratarom koji bi od sljedećeg ljeta bio njegov prvi izbor. Izbor je, kako kažu, pao na Joea Harta.

Ovaj engleski reprezentativac početkom sezone se našao u nemilosti Pepa Guardiole pa je otišao na jednogodišnju posudbu u Torino. Njenim istekom će Hart gotovo sigurno napustiti Etihad jer Guardiola ni dugoročno ne računa na njega, a upravo u njemu Liverpool vidi rješenje svojih problema.

No, Harta prati i Chelsea, pogotovo od kada se pojavila priča kako će Thibaut Courtois na ljeto otići sa Stamford Bridgea kako bi se priključio Realu. Antonio Conte bi onda ostao bez svojeg prvog izbora za poziciju između vratnica, a navodno je izbor pao upravo na Harta.

Guardiola sigurno neće imati ništa protiv prodaje, bez obzira što se radi o premiersligaškim rivalima, a ostaje za vidjeti koliko će Liverpool i Chelsea ponuditi za Harta i za koji klub će se on odlučiti. Transfermarkt Harta trenutno procjenjuje na 15 milijuna eura…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Joe Hartprijelazni rok

Ostale Vijesti