Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

Jelenić: “Nemamo pravo na alibi, moramo dovršiti posao”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.07.24. | 17:01

Osijek će u četvrtak igrati uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv estonske Levadije.

U Osijeku je sve spremno za uzvratni dvoboj s estonskom Levadijom. Prednost od 5-1 je komotna, ali takvo razmišljanje nije poželjno u svlačionici trenera Coppitellija.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Imamo prednost koju smo zaslužili dobrim nastupom na terenu. I to imamo na umu, naravno kao bitan faktor u igri. Kao što sam već rekao, fokusirani smo na svoju izvedbu. Bez obzira na sve, nikako ne bismo bili sretni ako izvedba ne bi bila na razini”, rekao je trener Osijeka koji je još dodao:

“Možemo reći da ne želimo igrati utakmicu bez imalo truda. Nije dovoljno da smo fokusirani samo na naš konstantan rast. Naš cilj je nije samo proći dalje, već proći na zacrtani način. Mislim da smo imali puno dobrih prilika na prvoj utakmici. I naravno da se nadam da ćemo imati i u uzvratu. Dobiti neke odgovore od igrača koju ulaze s klupe kao i na prvoj utakmici. Nadam se da će to biti zrela utakmica od početka do kraja”, poruka je trenera Osijeka s kojom se složio i Luka Jelenić.

Novi stoper koji je došao iz Varaždina zove na oprez.

“Ostvarili smo dobar rezultat u prvoj utakmici, ali to nije razlog da uđemo opušteno. Maksimalno fokusirano moramo ući i završiti posao. Levadija je dobra ekipa, mi smo odigrali odličnu utakmicu nakon gola. U nogometu se stvari brzo mogu promijeniti”.

Unatoč visokom porazu, Levadija je u prvoj utakmici pokazala da ima par ozbiljnih igrača.

“Imaju tri, četiri igrača prema naprijed koji mogu raditi razliku. Dobru analizu smo napravili i nadam se da ćemo biti spremni. Treba biti fokusiran, držati kontrolu nad igrom i nadma se da će biti sve u redu. Ako je manja temperatura bit će lakše, ali nema alibija. Moramo dovršiti posao”, zaključio je Jelenić.



Tagovi

NK OsijekLevadia TallinnLuka JelenićFederico CoppitelliKonferencijska liga

Ostale Vijesti