REUTERS/Antonio Bronić
REUTERS/Antonio Bronić

Jedva spasio bod u Zagrebu, a tvrdi: „Zvezda je bolja od Dinama”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 20:13

Zanimljiv stav s obzirom da je na Maksimiru "ni kriv ni dužan" izbjegao poraz

Nogometaši Monaca u drugom su kolu Lige prvaka gostovali na Maksimiru i u samoj završnici izvukli su remi. Završilo je 2-2, društvo iz Kneževine bilo je u rezultatskom deficitu do 75. minute, a na konačnih 2-2 izjednačili su pogocima nakon kornera i iz kaznenog udarca, sve zbog pogrešaka Dinamovih nogometaša.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Tada je trener Monaca Adi Hütter izjavio:

„Iskreno, sretan bod za nas. Čestitam svojoj momčadi na mentalitetu, nije bilo lako igrati u ovim uvjetima, čestitam i Dinamu na dobroj utakmici. Htjeli smo pobijediti, ali zadovoljan sam s ovih 2-2.“

U trećem kolu, Monacu ponovno slijedi protivnik s ovih prostora. Ugostit će Crvenu zvezdu, a Hutter je u najavi dvoboja prokomentirao Beograđane usporedivši ih sa zagrebačkom momčadi.

"Teško je usporediti momčad Crvene zvezde s Dinamo Zagrebom, ali mislim da su kvalitetniji. Imaju interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Stuttgart ili mladi Maksimović, proizvod njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvrijeme protiv Intera, kao i utakmicu s Benficom. Zaslužili su pobjedu u toj utakmici, tako da ćemo morati biti oprezni. Dobar su sastav i dolaze s ambicijom da uzmu tri boda kako bi ostali u utrci za prolaz. U Ligi prvaka moramo igrati na visokom nivou, čeka nas teška utakmica, ali cilj je pobjeda koja bi nam mnogo značila", istaknuo je Hütter.

Zanimljiv stav s obzirom da je na Maksimiru izvukao bod "ni kriv ni dužan", a je li precijenio Crvenu zvezdu u usporedbi s Dinamom, saznat ćemo za nešto više od 24 sata. Dvoboj Monaca i prvaka Srbije igra se u utorak, a početak utakmice je u 18.45 sati.



Tagovi

Adi HutterMonacoCrvena zvezdaGNK DinamoDinamo Zagreb

Ostale Vijesti