Vjeran Žganec-Rogulja
Vjeran Žganec-Rogulja

Jedan igrač sigurno napušta Dinamo, drugi je blizu transfera! Bayern Vidoviću nudi novi ugovor?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 16:30

U Maksimiru se slaže igračka križaljka za novu sezonu. U iščekivanju Marka Pjace, u prvom su planu odlasci

Nije Sergej Jakirović bio u razgovoru s medijima otkopčan što se tiče novih igrača, odlazaka ili dolazaka, možda će na tu temu idućih dana više reći sportski direktor Marko Marić. Međutim, Dinamov je trener ipak otkrio jedan, vrlo vjerojatan odlazak iz Maksimira.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Emreli? On je tu s nama, ali postoji za njega ponuda, koju bi on mogao prihvatiti i taj bi se transfer mogao realizirati", kazao je Jakirović.

Azerbajdžanac je tako sve bliže napuštanja Maksimira, nismo, zasad, saznali o kojem se klubu radi, ali Emreli je i dosad imao nekoliko ponuda i upita i nije iznenađenje da će ovog ljeta napustiti Dinamo. Kao što nije iznenađenje, najavili smo to već, da iz Dinama odlazi Tibor Halilović. Simpatični veznjak, dijete Dinama, potpisao je jesenas ugovor do kraja sezone, odigrao je 19 utakmica i 590 minuta, zanimljivo, zabio je po jedan gol u sva tri natjecanja; u HNL-u, Kupu i Konferencijskoj ligi. Odigrao je Halilović nekoliko dobrih rola, zahvalan je igrač, koji je uvijek odradio ono što se od njega tražilo. Međutim, s obzirom na konkurenciju u veznoj liniji i planove za novu sezonu, u Maksimiru mu nisu ponudili novi ugovor i on će sreću potražiti negdje drugdje. Halilović je tako prvi igrač, koji napušta Dinamovu svlačionicu nakon ove turbulentne sezone.

Ima li što novoga s ostankom Gabriela Vidovića? Ništa posebno, osim što se svakim danom čini da je njegov ostanak sve manje izvjestan. Naime, iz Njemačke dolazi informacija da Bayern želi s njim potpisati novi ugovor, aktualni mu istječe sljedećeg ljeta. A to znači da Bavarci imaju s njim neki plan, da računaju s njim, makar kroz budući transfer i pitanje je koliko je u tim planovima Dinamo. Podsjetimo, Modri ga mogu otkupiti za 3,5 milijuna eura, što im je previše i pokušavaju s Bayernom dogovoriti produljenje posudbe. No, Bayern zasad na to ne pristaje, vidjet ćemo kako će se ta priča dalje razvijati. Pogotovo ako Vidović u Münchenu potpiše novi ugovor. Vidović u Dinamu uživa, želi ostati, Dinamo želi njega, međutim, Bayern je taj koji diktira uvjete.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tibor HalilovićMahir EmreliSergej JakirovićGNK DinamoGabriel VidovićHNL

Ostale Vijesti