Janica Kostelić na dresu danskog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.03.19. | 09:37

Originalna čestitka za Dan žena.

Danski prvoligaš Nordsjaelland odlučio su u ovom kolu obilježiti Dan žena prigodnim dresovima na kojima će iznad brojeva biti imena slavnih žena iz cijelog svijeta, a hrvatski nogometaš u njihovim redovima Karlo Bartolec se odlučio nositi na dresu – Janicu Kostelić.

 

 

„Ona je najbolja skijašica u povijesti, a Hrvatica je baš kao i ja. O njoj se u mojoj zemlji pričalo kao o najvećim nogometnim zvijezdama, a meni je bila jedan od najvećih uzora. Pokazala je da žene ni po čemu nisu slabije od muškaraca te da i one mogu pokretati svijet. Dan žena želim iskoristiti kako bih iskazao podršku ženama diljem svijeta koje, kao i Janica, žele ostvariti svoje snove. Svoje snove sam ostvario uz pomoć djevojke Irine koja mi je uvijek bila velika podrška. Ja ću biti i njoj i to je jedna od najljepših stvari koje u životu mogu napraviti“, izjavio je Bartolec za službene stranice kluba.

Osim Janice na dresovima će svoje mjesto naći Serena Williams, Caroline Wozniacki, Oprah Winfrey, Michelle Obama, Beyonce pa čak i Ivana Orleanska…

 

 

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Karlo BartolecJanica Kostelić

Ostale Vijesti