Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports
Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports

James je ponovno vruća roba, slijedi li veliki povratak Kolumbijca u Europu?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.07.24. | 19:08

Kako piše brazilski Globo, veznjak će raskinuti svoj ugovor sa Sao Paulom, a njegovo ime je na usnama brojnih europskih, mahom španjolskih klubova

Na vrhuncu svoje igračke moći, James Rodriguez vrijedio je gotovo 80 milijuna eura. Toliko je, naime, u ljeto 2014. izdvojio madridski Real kako bi otkupio njegove talente od Monaca i dove ga na Santiago Bernabeu. Nije se kolumbijski španer najbolje snašao na najvećoj pozornici, kao niti u Bayernu. Nikako nije uspijevao do kraja demonstrirati sav svoj talent, onaj koji je, primjerice, vječito pokazivao u nacionalnom ruhu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon Bavarske skrenuo je na zaobilaznicu, prema Liverpoolu u kojem je nosio dres Evertona, a zatim se odlučio za nogometnu egzotiku pa je otputovao u Katar, u redove Al-Rayyana kojeg je nakon godine dana zamijenio Olympiacosom. U Grčkoj je djelomice revitalizirao pomalo zaboravljenu karijeru, pa je proteklog ljeta potpisao za brazilski Sao Paulo.

Konačni povratak na nogometnu mapu pečatirao je na nedavno okončanoj Copa Americi u kojoj nije uspio Kolumbiju odvesti do raja, budući da su Argentinci ipak bili prejaki u finalu, ali mu je kao utješna nagrada pripao MVP trofej.

A osim toga, ponovno je zapeo za oko europskim interesentima.

Kako piše brazilski Globo, veznjak će raskinuti svoj ugovor sa Sao Paulom, a njegovo ime je na usnama brojnih europskih, mahom španjolskih klubova. Jedan od njih je i Betis koji bi rado gledao 'reprizu' slučaja Isco u kojem bi za male novce (James trenutno vrijedi pet milijuna eura po Transfermarktu) dobili prokušanu zvijezdu.

Nije Betis, međutim, jedini klub Primere koji želi ovog 33-godišnjaka. Brazilski Goal otkriva kako je Diego Simeone bacio oko na Kolumbijca, kao i Celta Vigo, a i Porto je naciljao 'romantični' povratak svog bivšeg igrača.

Očito kako je Rodriguez u 33. godini uspio okrenuti stvari u svoju korist i na račun toga dobio je 'drugu priliku' u Europi. Na njemu je da ju sada iskoristi. Pa tko zna, možda konačno budemo svjedoci njegovom punom potencijalu - očito kako nikada nije kasno za tako nešto. Ne bismo imali ništa protiv da nas počasti još jednim volejem po uzoru na Onaj...


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

James RodriguezLa LigaBetisAtletico MadridPortoKolumbijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti