Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Jakirović protiv Gorice sa 17-godišnjim veznjakom, ozlijeđeni senatori putuju u Baku!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.08.24. | 18:20

Dinamo želi protiv Gorice nastaviti stopostotan učinak s početka sezone

Svi smo se pitali kako će Sergej Jakirović rotirati momčad za utakmicu s Goricom (20.30, MaxSport 1), koliko će novih igrača uvrstiti u prvih 11. Dok čekamo službene sastave, doznali smo da bi utakmica trebala započeti čak devetorica novih. U odnosu na dvoboj s Qarabagom isti su samo vratar Ivan Nevistić te Marko Pjaca. A priliku bi od prve minute trebao dobiti 17-godišnji veznjak Branko Pavić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo bi, dakle, trebao istrčati u ovom sastavu: Nevistić-Špikić, Bernuer, Torrente, Ogiwara - Pavić, Rog, Kačavenda - Cordoba, Kulenović, Pjaca.

Inače, novost je i da će dvojica ozlijeđenih senatora, Arijan Ademi i Stefan Ristovski putovati u Baku, iako je njihov nastup tamo još uvijek pod velikim upitnikom. Zapravo, veće izglede za minute protiv Qarabaga ima Ademi, koji je odradio nekoliko trening pod visokim intenzitetom i mogao bi biti spreman za srijedu, makar za pola sata. Što se Ristovskog tiče, on također ima veliku želju za nastupom, međutim, izvjesnije je da će biti spreman za derbi na Rujevici iduće nedjelje. No, sama nazočnost dvojice iskusnih igrača mogla bi pomoći momčadi da sačuva prednost 3-0 iz prve utakmice play-offa i plasira se u Ligu prvaka.



Tagovi

Dinamo ZagrebSergej JakirovićBranko Pavić

Ostale Vijesti