Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Jakirović prijavio momčad za Ligu prvaka: Na popisu nema mladog Španjolca

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.09.24. | 19:13

Dinamov trener odlučio je na A listu staviti 23 igrača, ali iako je imao još dva mjesta, ne računa na lijevog beka pristiglog iz Rome

Nathanaël Mbuku zadnji je igrač koji je upao na Dinamovu listu za Ligu prvaka. Sergej Jakirović u srijedu do ponoći mogao je prijaviti na koje će igrače računati u elitnom natjecanju, na vrijeme je poslao popis, na kojemu je zasad 35 igrača. Kažemo zasad, jer oni mladi, s B liste mogu i naknadno upadati, a sigurno će s liste ispasti Luka Vrbančić, koji je otišao na posudbu u Lokomotivu. No, ako se vrati na zimu s Kajzerice, opet bi i siječnju mogao igrati za Dinamo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ono što je najzanimljivije na toj listi za Ligu prvaka jest da na njoj nema Jana Oliverasa, mladog Španjolca, lijevog beka, koji je došao iz Rome. Nije on još ni debitirao za Dinamo, nema ozbiljnog seniorskog iskustva, ali ipak se očekivalo da će konkurirati za poneku minutu u Ligi prvaka. No, Jakirović je odlučio da ga neće prijaviti, bez obzira što na glavnoj, A listi ima još dva mjesta, tamo su 23 od 25 mogućih igrača.

Pravo nastupa za Dinamo u Ligi prvaka imaju: Nevistić, Zagorac, Filipović, Rajić*; Ogiwara, Torrente, Mmaee, Bernauer, Ristovski, Theophile, Pierre-Gabriel, Mikić*, Zebić*, Jakirović*; Ademi, Stojković, Kačavenda, Baturina*, Sučić, Mišić, Rog, Vrbančić*, Baković*, Šunta*, Horvat*, Pavić*; Petković, Hoxha, Kulenović, Cordoba, Pjaca, Mbuku, Špikić, Čutuk*, Miljak* (zvjezdicom su označeni igrači s B liste). (T.N.)



Tagovi

Sergej JakirovićJan OliverasLiga prvakaGNK Dinamo

Ostale Vijesti