Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Izborna skupština HNS-a održat će se 29. srpnja

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.06.21. | 16:16

Šuker definitivno izgubio potporu Skupštine

HNS je danas na svojoj izvještajnoj skupštini potvrdio pisanje Germanijaka kako će izborna skupština nogometne organizacije biti organizirana za kraj srpnja, odnosno 29. srpnja. A tada će, sada je to sasvim izvjesno, biti izglasan novi predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji će nasljediti Davora Šukera na toj prestižnoj funkciji.


Da je utjecaj aktualnog predsjednika oslabio svjedoči činjnica da današnja skupština nije uvažila Šukerov prijedlog da izborna skupština bude 15 prosinca, te su mu na taj način pokazali da je njegovo vrijeme isteklo.

Osim datuma izborne skupštine, HNS je putem svoje služben stranice izvjestio kako je usvojeno Izvješće o radu i Završni račun za 2020. godinu te financijsko izvješće revizora.

„Na skupštini je usvojen novi Statut HNS-a, a osnovne izmjene bile su oko sastava Skupštine. Prema novom Statutu, županijski nogometni savezi imaju dva zastupnika, a klubovi Prve lige po jednog zastupnika, dok su ostali dionici zastupljeni po jednakim načelima kao do sada (2. i 3. HNL, klubovi ispod 3. HNL, ženski i mali nogomet, treneri i igrači).“ – stoji u objavi na sluzbenoj stranici HNS-a.


Tagovi

HNSDavor ŠukerMarijan Kustić

Ostale Vijesti