REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Ivajlo Petev i Zoran Mamić zajedno na utakmici Kupa BiH kojeg je odlučio bivši dinamovac (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.10.21. | 08:18

Momčad Tomislava Ivkovića je bila blagi favorit uoči utakmice, ali na terenu se to nije vidjelo.

Nogometaši Tuzla Cityja pobjedom protiv Željezničara na Grbavici plasirali su se u četvrtfinale Kupa BiH. Utakmica je završila pobjedom gostiju 2:4, a prvo ime utakmice bio je dvostruki strijelac Petar Mišić.

Bivši hrvatski U-21 reprezentativac (četiri nastupa, jedan pogodak) stigao je u Tuzla City ovog siječnja nakon skoro četiri godine u švicarskom Aarau. Odmah se pokazao kao veliko pojačanje, a i ove sezone je nastavio s jako dobrim izvedbama te je uz Džafića i Krpića najbolji igrač Tuzla Cityja ove sezone.

Mišić je u 1.HNL skupio čak 129 nastupa i 11 pogodaka, a zanimljivo kako nijedan od njih nije bio za zagrebački Dinamo. Igrao je za Cibaliju, Lokomotivu, Slaven Belupo i RNK Split, s tim da je u klubu s Kajzerice ostavio najveći trag.

U Tuzli su i više nego zadovoljni njegovim dovođenjem, a jučerašnju utakmicu u kojoj je briljirao uživo su pratili Ivajlo Petev i Zoran Mamić.

Dvojica bivših trenera Dinama imali su što za vidjeti na sinoćnjem ogledu. Petev je kao izbornik BiH došao pogledati neke igrače uživo koji su na njegovom širem popisu, dok razlozi dolaska Zorana Mamića na susret zasad nisu poznati. Možda kao gledatelj, a možda je i on došao pogledati nekog igrača uživo…



Tagovi

Zoran MamićIvajlo PetevIvaylo Petevbosna i hercegovinaBiH Premijer liga

Ostale Vijesti