Saša Miljević/PIXSELL
Saša Miljević/PIXSELL

Istrijani 'testiraju' dvojicu igrača – Izraelca koji je igrao za Qarabag te 'novog Abdallahija Mahmouda'

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.10.24. | 16:32

Trenirat će sa Zeleno-žutima za vrijeme reprezentativne stanke i pokušati se izboriti za ugovor.

Ovog utorka nogometaši Istre 1961 odradili su trening otvoren za javnost u Sv. Petru u Šumi nedaleko Žminja kako bi se dodatno povezali s lokalnom zajednicom. Na treningu je bio Andre Poko, Gabonac koji je posljednji angažman imao u Happoel Beer Sheva te je s Istrijanima već dogovorio suradnju, ali i dvojac kojeg Paolo Tramezzani sa svojim stožerom trenutno 'isprobava' te tek mora dati zeleno svjetlo za njihov eventualni potpis.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi je Izraelac Gilad Abramov (24), središnji veznjak iz Izraela koji je posljednji angažman imao u Qarabagu, a bez kluba je nešto više od pola godine. Abramov je igrao za U16 i U17 reprezentaciju Izraela, a njegova tržišna vrijednost na TM-u procijenjena je na 150 tisuća eura.

Drugi veznjak koji se pokušava izboriti za ugovor s Istrijanima je Moctar El Hacen, 26-godišnji veznjak rodom iz Mauretanije. Riječ je o igraču koji je upisao tri nastupa u La Ligi u dresovima Levantea (2) i Real Valladolida (1) te čak 70 nastupa u La Ligi 2 (Lugo). Većinu svoje karijere proveo je u Španjolskoj, a posljednji angažman imao je u Kataru gdje je igrao za Al-Mesaimeer. Inače, riječ je o reprezentativcu Mauretanije gdje mu je suigrač već godinama bivši igrač Istre 1961, Abdallahi Mahmoud, koji je ljetos za 90 tisuća eura otišao iz Alavesa u kuvajtski Al-Arabi kojeg su nekoć trenirali Ante Miše i Dragan Skočić.

Dakle, navedeni dvojac, uz 33-godišnjeg Švicarca Davidea Marianija koji se treninzima Istre 1961 priključio ranije (također igrač na probi), će se u narednim danima, kako je već rečeno, pokušati izboriti za ugovor s Istrijanima, a kakve su im šanse da svoj cilj ostvare zna samo Mister.



Tagovi

Istra 1961Paolo TramezzaniHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti