Ferro (u pozadini) u utakmici protiv olimpijske reprezentacije Argentine. REUTERS/Leonardo Fernandez Viloria
Ferro (u pozadini) u utakmici protiv olimpijske reprezentacije Argentine. REUTERS/Leonardo Fernandez Viloria

Istra 1961 dovela stopera iz Venezuele, odbijena ponuda za U21 reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 08:07

Puljani traže i krilnog napadača, jer je Ekong po svemu sudeći završena priča

Što je nova u Istri? Odigrana je u Austriji jaka pripremna provjera s Ferencvarosom (1-3), a prema informacijama iz kluba radi se na dolasku srednjeg braniča te jednog ‘box to box’ veznog i krilnog napapadača, jer Emmanuel Ekong, kojeg se spominjalo i u kontekstu Rijeke, zasad se ne misli vraćati u Pulu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, novost je novi igrač na treningu u Balama. Kako piše Robert Matteoni, pulski dopisnik Sportskih novosti, radi se o kapetanu olimpijske, U23 reprezentacije Venezuele, Andresu Ferru (22), koji je prošlu sezonu proveo na psudbi u argentinskom Centralu iz Cordobe. Inače je član Metropolitanosa iz Caracasa, a kako je saznao Matteoni, karakteran je igrač tipičnog južnoameričkog temperamenta, koji se uklapa u agresivni način igre trenera Zeleno-žutih Paola Tramezzanija. Stoper visok 185 cm, moderne latino frizure s repićem, potpisat će trogodišnji ugovor.

Što se, pak, odlazaka tiče, odbijena je ponuda turskog Sivasspora za Matea Lisicu (21), koji ima ugovor do 2026. godine te je jedan od projekata kluba. (G)



Tagovi

Istra 1961Ljetni prijelazni rok 2024.Mateo LisicaAnders FerroEmmanuel Ekong

Ostale Vijesti