Igor Šoban/PIXSELL
Igor Šoban/PIXSELL

Ipak zaokret na Poljudu: Hajduk ostao bez željenog rješenja za predsjednika

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 12:02

Proslavljeni vaterpolski vratar koji je ujedno državni tajnik u Ministarstvu sporta i turizma, trebao je od svibnja sjesti u fotelju prvog čovjeka Bijelih, no došlo je do zaokreta

Josip Pavić neće biti predsjednik Hajduka, iako se to činilo kao gotova stvar. Proslavljeni vaterpolski vratar koji je ujedno državni tajnik u Ministarstvu sporta i turizma, trebao je od svibnja sjesti u fotelju prvog čovjeka Bijelih.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, došlo je do zaokreta, Pavić se navodno povukao jer prema Kodeksu Hajduka nije poželjno da je predsjednik politički 'obojan', premda nije član nijedne stranke.

Tako sad Hajdukov Nadzorni odbor koji je imao navodno sigurno rješenje i trebao je to biti Pavić, ima problem, jer nemaju više kandidata za predsjednika.

Vršiteljica dužnosti predsjednice je Marinka Akrap, koja bi trebala obavljati dužnost do dolaska novog čelnika, no sad je neizvjesno tko će to biti.

Lukša Jakobušić je smijenjen jednoglasnom odlukom Nadzrnog odbora koji sada mora pronaći novu opciju. Nije poznato jesu li imali i rezervno rješenje, ali moraju prionuti poslu, jer novi čovjek treba posložiti situaciju u klubu. (dku)



Tagovi

HajdukJosip PavićMarinka AkrapNadzorni odbor HajdukaHrvatska nogometna ligaLukša Jakobušić

Ostale Vijesti