Inzaghiju se trese klupa, Talijani već pronašli zamjene

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.01.15. | 17:38

Ako uslijedi rastanak sa sadašnjim trenerom Filippom Inzaghijem, Milan bi mogao posegnuti za uslugama bivšeg talijanskog izbornika, Cesarea Prandellija, navode mediji u Italiji.

Inzaghi je pod sve većim povećalom nakon skromnih rezultata u posljednje vrijeme. 'Rossoneri' su osvojili samo jedan bod u prve tri utakmice u 2015. godini. Ubilježili su domaće poraze od Sassuola i Atalante i remizirali su u gostima kod Torina. Najviše 'boli' posljednji poraz od Atalante prije dva dana, nakon kojeg ljutnju i nezadovoljstvo nije skrivao gazda kluba Silvio Berlusconi.

„Neprihvatljivo je izgubiti od igrača koji imaju pet puta manje plaće. Svjestan sam da su prošla vremena kad smo pobjeđivali Barcelonu, ali neprihvatljivo da gubimo od momčadi koje su toliko slabije od nas. Ovako više ne može“, bio je jasan Berlusconi.

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani jučer je obavio razgovore s aktualnim trenerom i iako se pokušava stvoriti dojam da posao bivšeg dugogodišnjeg napadača Milana i legende kluba 'Pippa' Inzaghija nije pod upitnikom, Corriere dello Sport navodi da u Milanu razmišljaju o nekim kombinacijama i mogućim promjenama na klupi.  

Prvi izbor mogao bi biti Cesare Prandelli, koji je trenutno bez angažmana nakon što je napustio klupu turskog Galatasaraya.

Bivši trener Fiorentine napustio je tu momčad 2010. godine kako bi preuzeo posao izbornika talijanske reprezentacije. Na toj je poziciji ostao do Svjetskog prvenstva u Brazilu prošlog ljeta, na kojem europski doprvaci nisu briljirali.

Zabilježili su vrlo loš rezultat i nisu uspjeli proći u osminu finala. Nakon toga je Prandelli imao i neuspješnu avanturu u Istanbulu i sada je, ako je vjerovati talijanskim novinama, u Milanu su bacili oko na njega.

Alternativa za njega mogao bi biti Luciano Spalletti, koji je također trenutno bez angažmana nakon što je dobio otkaz u Zenit St Petersburgu.

55-godišnji talijanski stručnjak dobro kotira u Italiji, posebice zbog svog hvaljenog rada u Romi od 2005. do 2009. godine.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Luciano SpallettiCesare PrandelliMilanFilippo Inzaghi

Ostale Vijesti