Inter naplatio glupost Lope i uzeo bod u Gradskom vrtu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.02.20. | 16:59

Osim gubitka dva boda Osijek ostao i bez Bočkaja.

Osijek je u Gradskom vrtu u 21. kolu Prve HNL remizirao protiv Intera rezultatom 1:1.

Utakmica praktički nije ni počela, a veznjak Osijeka Lopa radi glupi prekršaj na sredini terena i dobiva žuti karton. No, da ne ostane sve na toj gluposti pobrinuo se Ukrajinac u 15. minuti kad je simulirajući u kaznenom prostoru tražio jedanaesterac, a umjesto toga je dobio drugi žuti karton i pokazan mu je put ka svlačionici.

 

 

Inter je igrača više iskoristio u 32. minuti kad je Serderov sjajno pronašao Tsoneva u petercu, koji trzajem glavom vara Ivušića za 0:1. Da stvar bude gora za domaćine, ozlijedio se i Petar Bočkaj te dvije minute kasnije šepajući napustio travnjakl.

 

 

No, slavlje gostiju nije dugo trajalo, a za to se pobrinula obrana Intera, točnije Savić koji je u 37. minuti darovao loptu PIlju, a veznjak odmah pronašao Marića, koji matira Freliha za 1:1.

 

 

U drugom poluvremenu su obje momčadi imale svoje prilike za sva tri boda, a opet je briljirala obrana gostiju, koja je u 81. minuti poklonila loptu Mariću, no najbolji strijelac nije bio dovoljno koncentriran. Mitrović je za goste imao veliku priliku u 89. minuti kad je izašao sam ispred Ivušiča, ali umjesto udarca odlučio se za asistenciju, što je domaća obrana očistila i otklonila opasnost ispred svog gola.

Interu je ovaj bod važan pred derbi protiv Varaždina, dok bi Osijeku Hajduk u slučaju pobjede nad Lokomotivom mogao pobjeći na šest bodova.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Petar BočkajMirko MarićDmytro Lopa

Ostale Vijesti