Inter i Dinamo bez „pola momčadi“: Što nam se sve dogodilo zadnjih dana?!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.05.17. | 10:01

Treneri oba kluba u problemima.

Danas se u Zaprešiću igra prva utakmica 32. kola 1.HNL. Iako mu još tek puka teorija može donijeti naslov, djelomično i zbog toga jer Rijeka igra vrhunski, Dinamo još uvijek ima šanse. A dok šansa postoji, ima i nade.

No, Ivajlo Petev na današnjoj utakmici u Zaprešiću imat će velikih problema s izostancima igrača. Ne može računati na Sammira, Sosu, Pivarića, Matela, Schindenfelda, ni Livakovića. Srećom po njega da s kadrom Zaprešićana nije bolja situacija. Dapače.

„Što nam se sve dogodilo zadnjih dana, stvarno imamo puno neočekivanih problema. Unatoč svemu, očekujemo još jednu utakmicu u kojoj želimo biti bolji nego u prethodnoj. Želim vidjeti motivirane igrače s pravim, pobjedničkim pristupom“.

No dobra vijest za bugarskog stratega je mogući povratak Leonarda Sigalija, kojeg nema veći dio sezone.

„Sigali trenira normalno, ali moram vidjeti kako se osjeća. To je najvažnije, a treba provjeriti što kažu liječnici“.

S velikim problemima suočen je i Samir Toplak, koji ne može računati na čak osam igrača.

„Slabo spavam u zadnje vrijeme, ako skrpam momčad za utakmicu s Dinamom, onda sam na konju. Moji igrači imaju ozljede koje se očito moraju duže liječiti, a mi jednostavno nemamo vremena za to.“

Dinamo je u današnjoj utakmici veliki favorit. Tečaj na pobjedu Plavih, u trenutku pisanja teksta, iznosi 1,15, a ostale tečajeve za ovu utakmicu možete pronaći OVDJE.

(Foto: Pixsell) 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivajlo PetevSamir ToplakInter Zaprešić

Ostale Vijesti