www.ludogorec.com
www.ludogorec.com

Igor Jovićević trener Ludogoreca!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 08:07

Četvrtak je bio sretan dan za bivše Dinamove trenere

Isti dan kad je Nenad Bjelica ponovno postao trenerom hrvatskog, jedan od njegovih ‘protukandidata’ ustoličen je na klupu Dinamova europskog rivala, dobro nam poznatog bugarskog trofejnog kluba osnovanog 1945. godine. Naime, Igor Jovićević u četvrtak je službeno predstavljen kao trener Ludogoreca!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pedesetgodišnji hrvatski trener će u klubu iz Razgrada će raditi sa svojim ljudima - Ukrajincima Andrijem HanasomJurijem Benom, kao i Španjolcima Javierom Lobom i Antoniom Adanom, koji su bili dio njegovog stožera u Dnjipru-1 i Šahtaru.

“Velika mi je čast što sam imenovan za trenera kluba poput Ludogoreca. Nadam se da ćemo ostvariti visoke ciljeve, potencijal ove momčadi je ogroman”, rekao je Jovićević nakon potpisa ugovora, prenosi službena stranica kluba.

Jovićević je dosad trener vodio ukrajinskom Karpati, Celje, Dinamo II, Dinamo, spomenute Dnjipro-1 i Šahtau te saudijski Al Raed. S Ludogorecom će nastupati i u Europskoj ligi, u kojoj je bugarski prvak u prvom kolu na domaćem terenu poražen od Slavije Prag 0-2. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor JovićevićLudogorecBugarskaEuropska liga

Ostale Vijesti