Ibrahimoviću prijeti kazna zbog ružnog udarca: Mogao sam ga poslati na spavanje da sam želio!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.12.16. | 10:25

Zlatan Ibrahimović jučer je neugodno udario Séamusa Colemana u glavu, što sudac nije vidio i čeka se naknadna kazna, no Šveđanin ističe kako to nije namjerno učinio.

Manchester United jučer je podijelio bodove s Evertonom odigravši 1:1. Strijelac za vodstvo 'Crvenih vragova' je u 42. minuti bio Zlatan Ibrahimović, a na kraju je Baines izjednačio za domaćine s bijele točke.

Fellaini zaboravio za koga igra: Velikom greškom poklonio izjednačenje bivšem klubu!

Osim što je zamalo bio junak svoje momčadi da nije Fellaini skrivio jedanaesterac, a Everton potom izjednačio, Ibrahimović je početkom drugog poluvremena udario protivničkog igrača Séamusa Colemana u glavu, što sudac nije vidio. Očekuje se naknadna kazna Engleskog nogometnog saveza, a Ibra je nakon utakmice na Goodison Parku izjavio kako je mogao poslati braniča Evertona 'na spavanje' da je želio.

Bila je to fizička utakmica, oni su oštro igrali. Čuo sam da je jedan od komentatora rekao kako sam nekoga namjerno udario u glavu, ali to je bio duel 50:50 i on me povukao. Vjerujte mi, da sam želio nekoga udariti u glavu, znam kako to učiniti da ga pošaljem na spavanje. To je jedino što imam za reći“, rekao je Ibrahimović za službenu klupsku televiziju.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Ss06snFG-wk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Everton je uzeo bod nakon što je Leighton Baines bio precizan s bijele točke iskoristivši penal kojeg je skrivio Marouane Fellaini, koji je ušao u igru u 85. minuti.

Ibra je prije isteka prvog poluvremena zabio sjajan lob.

Dobio sam sjajnu loptu od Martiala i vidio sam da golman izlazi na loptu, tako da sam pokušao uputiti udarac na vrijeme. Zabio sam ali to nam je nažalost bilo dovoljno samo za bod, radije bih da nisam zabio, a da smo pobijedili. Ja tako razmišljam“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zlatan IbrahimovićSeamus Coleman

Ostale Vijesti