Ibrahimović spasio Parižane ali i promašio penal! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.08.14. | 10:31

Branitelj naslova Paris Saint-Germain nije uspio pobjedom otvoriti novu sezonu u francuskom prvenstvu.

U prvoj utakmici prvog kola 77. izdanja francuske Ligue 1, Parižani su na Stade Auguste Delauneu odigrali tek 2:2 u gostima protiv Reimsa. Junak gostiju bio je dvostruki strijelac Zlatan Ibrahimović, koji je mogao i do hat-tricka da mu nije u 19. minuti domaći vratar obranio kazneni udarac.

Ibrahimović je sam izborio najstrožu kaznu ali ju je propustio realizirati. Iskupio se u u 62. minuti, kada postiže pogodak za izjednačenje. Prvo je momčad Laurenta Blanca doveo u vodstvo u ranoj fazi utakmice, već u sedmoj minuti, ali nakon promašenog jedanaesterca, kreće nalet domaćina.

Prvo je u 22. minuti Oniangue izjednačio za 1:1, a 13 minuta kasnije, Reims u vodstvo 2:1 dovodi Devaux. 'Ibra' je potom u drugom poluvremenu spasio obraz aktualnog francuskog prvaka i spriječio iznenađenje već na otvaranju prvenstva. Također, potvrdio je i svoju kvalitetu obzirom da je u novoj sezoni već postigao četiri pogotka u samo dvije utakmice. Podsjetimo, dvostruki strijelac bio je i u dvoboju Superkupa protiv Guingampa.

U subotu se igra sedam utakmica prvog kola. Parovi su: Evian TG-Caen, Bastia-Marseille, Guingamp-Saint-Etienne, Lille-Metz, Montpellier-Bordeaux, Nantes-Lens, Nice-Toulouse, Lyon-Rennes (nedjelja 17.00), Monaco-Lorient (nedjelja 21.00).

 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Laurent BlancReimsPSGZlatan Ibrahimović

Ostale Vijesti