Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

I to je to, ostao je još Real! Copenhagen izgubio, neće biti prvak, Dinamo drži fige Luki Modriću!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 21:00

Klub, koji je ovog proljeća igrao u drugom krugu Lige prvaka, oprostio se od naslova Danske i Modri su još za korak bliži play-offu Lige prvaka

Mads Emil Madsen čovjek je, koji bi iz Maksimira trebao dobiti dodatnu premiju! Danski veznjak donedavno za nas ne odveć bitnog Aarhusa zabio je u prvom poluvremenu hat-trick Copenhagenu, u predzadnjem kolu danske Superlige i definitivno prelomio prvenstvo. Copenhagen je poveo, ali Aarhus GF slavio je 3-2, Copenhagen više ne može biti prvak, kolo prije kraja zaostaje četiri boda za Bröndbyjem i Midtjyllandom. Tko će od ta dva kluba biti prvak, sad više i nije bitno, ono što je najvažnije, to neće biti Copenhagen! Klub, koji je prije nekoliko mjeseci igrao protiv Manchester Cityja u 1/8 finala Lige prvaka, izgubio je dvije utakmice zaredom i predat će slavljenički pehar drugima!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Kup: Rijeka - Dinamo (UŽIVO)


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

A to znači da je pred hrvatskim prvakom Dinamom još samo jedna prepreka do ditektnog ulaska u play-off Lige prvaka. Dakle, još samo Real Madrid mora u finalu Lige prvaka na Wembleyju svladati Borussiju Dortmund, uzeti svoj 15. europski naslov i time bi doveo Dinamo pred 'vrata raja'. Modri bi bili nadomak plasmana u najbogatiju Ligu prvaka u povijesti, a imali bi osiguranu Europsku ligu i minimalno 15 milijuna eura... Razlog tome je, podsjetimo, što Dinamo od svih prvaka, koji nemaju direktan nastup u Ligi prvaka prema ligaškom koeficijentu, ima, nakon Šahtara, najveći klupski koeficijent. Šahtar bi zahvaljujući tome izborio direktan nastup u Ligu prvaka, a Dinamo u play-off. No, u slučaju da Borussia osvoji Ligu prvaka, tada bi njemačka dobila još jedan, šesti klub u skupini Lige prvaka i Šahtar i Dinamo ostali bi na istim pozicijama. Odnosno, Modri bi kretali u europsku sezonu iz drugog pretkola Lige prvaka!

Dakle, sad je sve jasno, ostao je još samo Real! Svi će u Maksimiru 1.lipnja držati fige za Luku Modrića i suigrače... (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

CopenhagenGNK Dinamodanska nogometna ligaLiga prvaka

Ostale Vijesti