I Real je pronašao svog "Messija": Susret s Ronaldom je bio vrlo zanimljiv (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.10.15. | 08:50

Real Madrid je postigao dogovor s 15-godišnjim Lucasom Patanellijem iz Independientea.

Marca prenosi da je mladi Argentinac potpisao predugovor s 'kraljevskim klubom', s obzirom da tinejdžeri službeni ugovor mogu potpisati tek kada navrše 16 godina. Rođendan mu je 25. veljače.

Talentiranog Argentinca, kojeg mnogi nazivaju i 'novim Messijem' odobrili su Realovi skauti nakon što su ga pomno pratili, a i Patanelli je došao u Španjolsku i obavio je nekoliko treninga te je nakon što se iskazao u Madridu, dogovorena suradnja.

U Španjolsku bi se trebao vratiti kada navrši 16, ako sve bude prema planu.

Volio bi profesionalni debi zabilježiti u Independienteu. San mi je zaigrati u prvoj ligi s klubom. Ali ako to bude i s Real Madridom, to će biti još i bolje. Ako ću preseliti u neki klub izvana, onda će to biti za Real Madrid“, rekao je Patanelli.

Potvrdio je kako je potpisao predugovor s 'Kraljevima'.

Otputovao sam tamo s cijelom obitelji. Bio sam dosta zabrinut jer znam da mnogi, ako ne i svi, žele igrati za njih. To je ispunjenje sna. Upoznao sam sve igrače. Imao ssam prevoditelja i kratko sam razgovarao sa svim igračima trenutne momčadi. Bio je zanimljiv susret s Cristianom Ronaldom“, otkrio je argentinski talent“.

(Foto: Screenshot Youtube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Lucas PatanelliIndependienteReal Madrid

Ostale Vijesti