Hrvatski reprezentativac operirao stopalo u Londonu, van pogona minimalno pola godine

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.08.20. | 10:00

Dobre vijesti za njega su što mu trener u potpunosti vjeruje te ne planira ovog ljeta dovoditi novog igrača na njegovoj poziciji.

Mitrović je seniorsku karijeru započeo u Cibaliji, a nakon samo jedne dobre sezone u svoje ga je redove dovela Rijeka koja je za njega izdvojila 130 tisuća eura.

Mitrović je pod mentorskom palicom Matjaža Kaka postao jedan od najboljih braniča HNL-a, a njegove dobre igre dovele su ga do unosnog transfera u turski Bešiktaš koji ga je u siječnju 2017. godine doveo u svoje redove za 4,2 milijuna eura. U Turskoj se zadržao svega godinu dana nakon čega za 3,9 milijuna eura seli u Club Brugge čiji je član protekle dvije i pol sezone.

Za Vatrene, Mitrović je skupio 12 nastupa, a pritom je uspio postići dva pogotka. Prošle je sezone imao velike probleme sa spomenutim stopalom pa je odigrao svega 12 utakmica u svim natjecanjima. Zanimljivo, Mitrović je jedan od onih igrača koji je osvajao trofeje praktički u svim klubovima u kojima je bio. S Rijekom je osvojio dva Kupa i jedno prvenstvo, s Bešiktašom je osvojio domaće prvenstvo, dok je s Club Bruggeom osvojio dva naslova prvaka i jedan superkup.

Dobre vijesti za ovog pouzdanog braniča su te da je trener belgijskog velikana izjavio kako u potpunosti vjeruje Mitroviću te da neće tražiti novog braniča ovog ljeta.

Dodajemo za kraj kako je 26-godišnjak rodom iz Požege ugovorno vezan za Club Brugge još dvije godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 2,4 milijuna eura.

(foto: ANTONIO BRONIC/ Reuters)

 


Tagovi

Matej MitrovićClub Brugge

Ostale Vijesti