Hrvatski reprezentativac na meti Juventusa?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.06.16. | 16:06

Naš reprezentativac, koji očito nije u Zidaneovim dugoročnim planovima, istaknuo se kao nova transfer meta talijanskog prvaka Juventusa.

Mateo Kovačić, koji ne uživa povjerenje trenera Reala Zinedina Zidanea, se dovodi u kontekst novog pojačanja Juventusa, sudeći po uglednom talijanskom novinaru Gianluci Di Marziju.

Nakon još jedne uspješne sezone, Juventus nastavlja sa svojom politikom dovođenja kombinacije veterana koji još imaju nešto za reći te perspektivnih mladih imena, a Mateo Kovačić im predstavlja idealno pojačanje u veznom redu. Osim njega, Juventus bi rado u svoje redove doveo i Miralema Pjanića te Andre Gomesa, no pitanje je koliko je njihovo dovođenje izgledno s obzirom na njihove stožerne uloge u trenutačnim momčadima.

Dvadesetdvogodišnji je Kovačić u nedavnom intervjuu izjavio kako nominalno nema namjeru otići iz madridskog Reala, s kojim ima važeći ugovor do 2021. godine. Ali u situaciji gdje ne nalazi mjesta ni u zapisniku, izgledno je kako će morati razmisliti o promjeni sredine ukoliko želi igrati. 

(Foto: Peter Steffen/DPA/PIXSELL)


Tagovi

Mateo KovačićGianluca di MarzioZinedine ZidaneHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti