Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hrvatski izbornik: Slovenija je idealan sparing partner

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.11.21. | 19:37

Pred Futsal Vatrenima su dvije prijateljske provjere.

U sjeni nogometne reprezentacije ostale su dvije prijateljske utakmice hrvatske futsal reprezentacije koje će se u utorak i srijedu odigrati protiv reprezentacije Slovenije. Prva se igra sutra u Sutinskim vrelima s početkom u 18 sati, a druga u srijedu u Brežicama s početkom u 18:30.

Podsjetimo, hrvatska futsal reprezentacija priprema se za Europsko prvenstvo koje će se 19. siječnja do 6. veljače 2022. održati u nizozemskim gradovima Amsterdamu i Groningenu. Protivnici Hrvatske na Euru bit će Rusija, Poljska i Slovenija.

“Slovenci su idealan protivnik da vidimo u kakvoj smo formi dva mjeseca pred nastup na Europskom prvenstvu, uz provjeru u prosincu protiv Finske to su dvoboji u kojima ćemo igrati s protivnicima sličnim Poljskoj i Slovačkoj s kojima igramo u skupini”, rekao je za stranicu HNS-a hrvatski izbornik, Marinko Mavrović.

Na Mavrovićevom popisu našli su se sljedeći igrači: Žarko Luketin (Futsal Pula Stanoinvest), Zoran Primić (Vrgorac), Ante Piplica (Futsal Dinamo), Franco Jelovčić (Halle-Goik), Dario Marinović (Jimbee Cartagena), Tihomir Novak (Dobovec), Vedran Matošević (Dobovec), Luka Perić (Dobovec), Antonio Sekulić (Olmissum), Josip Suton (Camme Dosson), Kristijan Postružin (Olmissum), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Olmissum), Kristian Čekol (Futsal Dinamo), Josip Jurlina (Olmissum), Duje Kustura (Olmissum), Luka Suton (Novo Vrijeme), Maro Đuraš (Square).





Tagovi

francuska futsal reprezentacijaFutsalHrvatska futsal reprezentacijaMarinko MavrovićFutsal Euro 2022

Ostale Vijesti