Henry Browne/Action Images
Henry Browne/Action Images

Hrvatski dragovoljac doveo ruskog U-21 reprezentativca iz Rubina Kazanja

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 08:13

Povratnik u Prvu HNL radi na pojačanjim kako ne bi samo bili prolaznici u ligi.

U Sigetu su dugo najavljivali dolazak inozemnog napadača i to se konačno ostvarilo. Riječ je o Kirillu Kosarevu, koji na jednogodišnju posudbu stiže iz ruskog Rubina iz Kazanja, javljaju Sportske novosti.

Kosarev je bio blizu prelaska u Dinamo, no ponuđena mu je posudba u drugoligaša Sesvete pa je odustao od Maksimira te produžio za Novi Zagreb gdje je dogovorio suradnju s Dragovoljcem.

19-godišnji napadač u seniorski nogomet debitirao je već prije tri godine u dresu ruskog niželigaša Muroma, a u karijeri je još nosio dresove druge momčadi Zenita i njihove juniorske ekipe s kojom je igrao Ligu prvaka, Kryla Sovetova, Tom Tomska te naravno Rubina.

Talentirani napadač nastupao je za sve mlade uzraste ruske reprezentacije, a trenutno je član U-21 momčadi za koju je debitirao prošlog mjeseca.

Osim Kosareva, klub iz Sigeta doveo je još jedno pojačanje. Riječ je o Kosovaru Nue Nreci koji je do nedavno igrao u tamošnjem drugoligašu KF Rehoveci. 20-godišnjak igra na poziciji lijevog beka gdje je momčad trenera Kuljanca najtanja, jer za sad momčadi imaju samo Tomislava Valentića.

Hrvatski dragovoljac povratničku sezonu otvara susretom u Puli protiv Istre 1961, koji je na rasporedu u nedjelju od 18:55 sati. Međutim trener momčadi iz Sigeta za taj susret neće moći računati na ruskog napadača, no najvjerojatnije hoće na Vinka Petrovića koji je stigao par dana ranije iz Varaždina.



Tagovi

Hrvatski dragovoljactransferiPrva HNLRubin Kazanj

Ostale Vijesti