Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska otkazala prijateljske utakmice s Iranom, zamjena pronađena u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.08.24. | 14:37

Utakmice su se trebale odigrati u Teheranu

Hrvatska futsalska reprezentacija u rujnu će igrati na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu. Izabranici Marinka Mavrovića okupit će se 17. kolovoza u Prelogu, a prema prvotnom planu, 22. kolovoza bio je predviđen odlazak u Teheran, gdje je reprezentacija 24. i 26. kolovoza trebala odigrati prijateljske dvoboje s Iranom, također sudionikom svjetske smotre kao četvrta reprezentacija na Fifinoj ljestvici.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, od toga neće biti ništa. Naime, Hrvatski nogometni savez objavio je na svojoj službenoj stranici da zbog pogoršane političke situacije u Iranu i preporuka hrvatskog Veleposlanstva u Teheranu o izbjegavanju putovanja u tu zemlju, futsal reprezentacija Hrvatske morala je otkazati planirane utakmice s reprezentacijom Irana.

Futsal reprezentacija će umjesto otkazanih utakmica s Iranom odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Mađarske 25.8. u Budimpešti.

Svjetsko prvenstvo na rasporedu je od 14. rujna do 6. listopada. Hrvatska će prvu utakmicu odigrati 14. rujna u Bukhari protiv Tajlanda, uslijedit će dvoboj s Brazilom 18. rujna, također u Bukhari, a treća utakmica u skupini, protiv Kube, na rasporedu je 20. rujna u Taškentu. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.











Tagovi

FutsalHrvatska futsal reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u futsalu 2024svjetsko prvenstvo u futsalu

Ostale Vijesti