Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatska osvaja naslov - najveći 'bet value' u ponudi, tečaj na Kramarićevu zlatnu kopačku čak 100!

Vrijeme Čitanja: 6min | pet. 14.06.24. | 11:00

Germania svojim igračima nudi najsveoubuhvatniju kladioničarsku ponudu za Europsko prvenstvo koje se do 14. srpnja održava u Njemačkoj

Sve je spremno za početak Europskog prvenstva nogometu! Hrvatska svoju prvu utakmicu igra u subotu s početkom u 18 sati. Protivnik nam je reprezentacija Španjolske, jedan od naših tradicionalnih rivala, s kojima smo igrali na posljednja tri Europska prvenstva. Također, s La Rojom smo se susreli i na dvije od tri odigrane Liga nacija. Prije otprilike godinu dana Španjolska nas je spriječila na putu do prvog međunarodnog zlata i slavila je u finalu Lige nacija nakon boljeg raspucavanja jedanaesteraca. Sada je prilika da im se revanširamo!

Nakon berlinske utakmice protiv Španjolske, koju je Germania postavila kao prvog favorita skupine (1.80 na osvajanje), ali i jednog od najvećih favorita prvenstva (9.00, uz bok Portugalu i iza Engleske 4.00, Francuske 5.00 i Njemačke 6.50), Hrvatska u drugom kolu, 18. lipnja, igra protiv Albanije u Hamburgu. Albanci su okarakterizirani najvećim autsajderom prvenstva. Tečaj na osvajanje naslova Crveno-crnih iznosi 500, što je najveći tečaj na turniru, a kojeg, osim naših suparnika, još imaju Gruzija i Slovačka. Tečaj na Albanijin prolaz grupe iznosi 2.30, a da će završiti posljednji u skupini 1.40, što je najmanji tečaj od svih reprezentacija za tu poziciju.

U posljednjem kolu, 23. lipnja u Leipzigu, očekuje nas dvoboj protiv aktualnih prvaka Europe Talijana. Azzurri su drastično pomladili reprezentaciju u odnosu na Euro 2020., vodi ih i novi trener (Luciano Spalletti), u kvalifikacijama nisu bili impresivni... no, unatoč tome, Germania ih je postavila na šesto mjesto favorita, iza četvrtih Španjolske i Portugala, s tečajem za osvajanjem od 15 (sedmo i osmo mjesto favorita drže Nizozemska i Belgija s tečajem od 17.). Tečaj na talijanski prolazak grupe je tek neznatno veći od španjolskog (1.12), no za prvo mjesto ipak će se morati više pomučiti (3.00).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon svega ovoga pitate se sigurno koji je tečaj na hrvatsko osvajanje naslova. Hrvatska s Danskom dijeli 9. i 10. mjesto najvećih favorita s tečajem na osvajanje naslova od čak 40.0! Dakle, iako je Hrvatska na zadnja dva Svjetska prvenstva osvojila srebro i broncu, iako smo igrali finale Lige nacija prije svega godinu dana, iako smo u razmaku od godine i pol pobjeđivali nogometne velesile poput Brazila, Francuske, Nizozemske, Portugala, pa čak i Danske. Iako u kadru imamo jedne Luku Modrića, Joška Gvardiola, Matea Kovačića, Ivana Perišića, Andreja Kramarića i druge etablirane svjetske nogometne zvijezde, tečaj na naše osvajanje je čak za 23 veći od talijanskog, odnosno 31 veći Španjolske!?

S druge strane tečaj na tursko osvajanje naslova, koja na turnir dolazi bez tri standardna prvotimca, je 50 odnosno za 'samo' 10 veći od hrvatskog.

Pa vi recite da klađenje na Dalić boyse nije fenomenalan 'bet value', možda i najveći u cijeloj ponudi.

Sve vijesti o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji možete pronaći OVDJE.

Od ostalih reprezentacija, napomenimo na nakon 11. Turske (50.0) izglede za naslov ima Švicarska (65.0), dok se u trećem ešalonu reprezentacija nalaze Austrija, Mađarska i Srbija (80.0). Tečaj 100 za naslov daje se Škotskoj i Ukrajini, Česima i Poljacima 150, Rumunjskoj 200, a Sloveniji 250.

Sve Germania igre za Svjetsko prvenstvo pronađi OVDJE (klik na 'Sve dane', pa na 'Dugoročne oklade')

TKO ĆE PROĆI SKUPINU?

Poznato je, na Europskim prvenstvima, još tamo od 2016., skupinu prolaze dvije najbolje reprezentacije te tri od četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije. Kada bismo koristili Germanijine tečjave skupinu bi prošli Njemačka i Švicarska iz skupine A, Španjolska i Italija iz skupine B, Engleska i Danska iz skupine C, Francuska i Nizozemska iz skupine D, Belgija i Ukrajina iz skupine E, odnosno Portugal i Turska iz skupine F. Kao četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije, dalje bi prošla Hrvatska, Srbija, Rumunjska i Mašarska. Ispale bi Češka i Austrija.

Hrvatska bi u toj korelaciji u osmini finala igrala protiv Belgije, a u četvrtfinalu bi išla na boljega iz okršaja Francuska - Turska.

Tko prolazi u nokaut fazu

Skupina A: Njemačka, Švicarska, Mađarska

Skupina B: Španjolska, Italija, Hrvatska

Skupina C: Engleska, Danska, Srbija

Skupina D: Francuska, Nizozemska

Skupina E: Belgija, Ukrajina, Rumunjska

Skupina F: Portugal, Turska

Najavu svih skupina Europskog prvenstva pronađite OVDJE.

Sve Germania igre za Svjetsko prvenstvo pronađi OVDJE (klik na 'Sve dane', pa na 'Dugoročne oklade')

TKO ĆE IGRATI FINALE?

Kada je riječ o finalistima Eura, najmanji tečaj (11.0) daje se na epsko finale dva velika nogometna rivala Njemačke i Engleske! Slijede ih tri opcije s tečajem od 13.0 finale između Francuske i Njemačke, Engleske i Francuske, Francuske i Španjolske, dok su iduća u redu (15.0) finala između Engleske i Portugala, odnosno Engleske i Španjolske.

Pitate se, gdje je tu Hrvatska?

Tečaj na finale između Hrvatske i Francuske, odnosno Hrvatske i Engleske vrednuje se s 50.0, na dvoboj između Nizozemske i Hrvatske 150.0, a na finale između Hrvatske i Srbije, koje bi bilo epskije i o onog između Engleske i Njemačke, s čak 500!

11.0 - Njemačka vs Engleska

13.0 - Njemačka vs Francuska, Engleska vs Francuska, Francuska vs Španjolska

15.0 - Engleska vs Španjolska, Engleska vs Portugal

50.0 - Hrvatska vs Francuska, Hrvatska vs Engleska

150 - Hrvatska vs Nizozemska

500 - Hrvatska vs Srbija

Sve Germania igre za Svjetsko prvenstvo pronađi OVDJE (klik na 'Sve dane', pa na 'Dugoročne oklade')

TKO ĆE BITI NAJBOLJI IGRAČ, STRIJELAC I ASISTENT TURNIRA?

Germania najmanji tečaj za zlatnu loptu (8.00), zlatnu kopačku (5.5) turnira, ali i najboljeg asistenta (13.0) daje za novopečenog napadača Real Madrida, Kyliana Mbappea. Slijede ga Englezi Jude Bellingham (10 - najbolji igrač, 20 - najbolji strijelac), Harry Kane (12.0 - najbolji igrač, 6.50 - najbolji strijelac), Phil Foden (13.0 - najbolji igrač, 20.0 - najbolji strijelac), Cristiano Ronaldo (20.0 - najbolji igrač, 13.0 - najbolji strijelac).

Što se Hrvata tiče, tečaj za Modrićevo osvajanje zlatne lopte iznosi 65.0 (je li i ovo sjajan bet value?) i on je jedini Hrvat na koga se možete kladiti u ovoj rubrici.

Što se strijelaca tiče, tu nas ipak ima malo više. Tečaj na Antu Budimira, kao prvog topnika, je 50., na Brunu Petkovića 65, a na Andreja Kramarića - 100!

Germania nudi i okladu na najboljeg asistenta turnira. Favoriti su, za sada, Kylian Mbappe, Bruno Fernandes i Kevin De Bruyne (13.0), a blizu su im Phil Foden i Antoine Griezmann.

Hrvatima ni ovdje Germania ne daje pretjerane šanse - Modrićev tečaj za najboljeg asistenta iznosi 100, a Kramarićev i Petkovićev 125.

Germania nudi i jedinstvenu ponudu za najbolje strijelca pojedine momčadi, a tečaj je, ne biste nikad pogodili, na Kylianu Mbappeu 1.50).

Najveći favoriti za zlatnu loptu

8.00 - Kylian Mbappe

10.0 - Jude Bellignham

12.0 - Harry Kane

13.0 - Phil Foden

20.0 - Toni Kroos, Bukayo Saka, Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Antoine Griezmann

65.0 - Luka Modrić

Najveći favoriti za zlatnu kopačku

5.50 - Kylian Mbappe

6.50 - Harry Kane

13.0 - Cristiano Ronaldo

20.0 - Jude Bellingham, Romelu Lukaku, Phil Foden

23.0 - Olivier Giroud

50.0 - Ante Budimir

65.0 - Bruno Petković

100 - Andrej Kramarić

Najveći favoriti za najboljeg asistenta

13.0 - Kylian Mbappe, Kevin De Brunye, Bruno Fernandes

17.0 - Phil Foden, Antoine Griezzman

20.0 - Bukayo Saka, Florian Wirtz, Jeremy Doku

25.0 - Harry Kane, Alejandro Grimaldo

100 - Luka Modrić

125 - Andrej Kramarić, Bruno Petković

Sve Germania igre za Svjetsko prvenstvo pronađi OVDJE (klik na 'Sve dane', pa na 'Dugoročne oklade')

KOMBINIRAJ PRVAKA I NAJBOLJEG STRIJELCA

Ako posebno vjerujete jednoj reprezentaciji, ali i igraču koji bi mogao biti najbolji strijelac, Germania nudi i vezane oklada. Zanimljivo, tečaj da će Engleska osvojiti naslov, a Harry Kane biti najbolji strijelac se vrednuje s manjim koeficijentom (15.0), nego da će Francuska osvojiti, a da će Kylian Mbappe biti najbolji strijelac (17.0). Naravno, možete i križati najveće favoriti prvenstva (i zlatne lopte). Tako se tečaj na osvajanje Engleske, uz Mbappea kao najboljeg strijelca vrednuje s 23, a osvajanje Francuske uz Kanea kao najboljeg strijelca s 35.

Ako, pak, vjerujete da će Hrvatska osvojiti naslov, a da će Ante Budimir biti najbolji strijelac, ta oklada vrijedi tečak od čak 700!

Pobjednik i najbolji strijelac

15.0 - Engleska i H. Kane

17.0 - Francuska i K. Mbappe

23.0 - Engleska i K. Mbappe

35.0 - Francuska i H. Kane

40.0 - Engleska i Bellingham, Njemačka i Kane, Njemačka i Mbappe

750 - Hrvatska i Ante Budimir

Sve Germania igre za Svjetsko prvenstvo pronađi OVDJE (klik na 'Sve dane', pa na 'Dugoročne oklade')

Oglas

Euro 2024, prvi krug

Skupina A

1. kolo

Petak, 14. lipnja

Njemačka – Škotska 5-1

Subota, 15. lipnja

Mađarska – Švicarska 1-3

2. kolo

Srijeda, 19. lipnja

Njemačka – Mađarska 2-0

Škotska – Švicarska 1-1

3. kolo

Nedjelja, 23. lipnja

Škotska – Mađarska 0-1

Švicarska – Njemačka 1-1

Skupina B

1. kolo

Subota, 15. lipnja

Španjolska – Hrvatska 3-0

Italija – Albanija 2-1

2. kolo

Srijeda, 19. lipnja

Hrvatska – Albanija 2-2

Četvrtak, 20. lipnja

Španjolska – Italija 1-0

3. kolo

Ponedjeljak, 24. lipnja

Albanija – Španjolska 0-1

Hrvatska – Italija 1-1

Skupina C

1. kolo

Nedjelja, 16. lipnja

Slovenija – Danska 1-1

Srbija – Engleska 0-1

2. kolo

Četvrtak, 20. lipnja

Slovenija – Srbija 1-1

Danska – Engleska 1-1

3. kolo

Utorak, 25. lipnja

Danska – Srbija 0-0

Engleska – Slovenija 0-0

Skupina D

1. kolo

Nedjelja, 16. lipnja

Poljska – Nizozemska 1-2

Ponedjeljak, 17. lipnja

Austrija – Francuska 0-1

2. kolo

Petak, 21. lipnja

Poljska – Austrija 1-3

Nizozemska – Francuska 0-0

3. kolo

Utorak, 25. lipnja

Francuska – Poljska 1-1

Nizozemska – Austrija 2-3

Skupina E

1. kolo

Ponedjeljak, 17. lipnja

Rumunjska – Ukrajina 0-3

Belgija – Slovačka 0-1

2. kolo

Petak, 21. lipnja

Slovačka – Ukrajina 1-2

Subota, 22. lipnja

Belgija – Rumunjska 2-0

3. kolo

Srijeda, 26. lipnja

Slovačka – Rumunjska 1-1

Ukrajina – Belgija 0-0

Skupina F

1. kolo

Utorak, 18. lipnja

Turska – Gruzija 3-1

Portugal – Češka 2-1

2. kolo

Subota, 22. lipnja

Gruzija – Češka 1-1

Turska – Portugal 0-3

3. kolo

Srijeda, 26. lipnja

Češka – Turska 1-2

Gruzija – Portugal 2-0



Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti