REUTERS/Yves Herman
REUTERS/Yves Herman

Hrvatska ostala 10. na Fifinoj ljestvici

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.02.24. | 12:38

Od hrvatskih suparnika u skupini B na ovogodišnjem Euru najbolja je Španjolska na osmom mjestu, Italija je deveta, dok je Albanija pala za dva mjesta i sada je 64.

Po završetku kontinentalnih prvenstava u Africi i Aziji, Međunarodni nogometni savez (FIFA) objavio je novu rang-ljestvicu reprezentacija na kojoj je Hrvatska zadržala 10. mjesto.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Među 10 najboljih nije bilo niti jedne promjene, na vrhu je i dalje svjetski prvak Argentina ispred doprvaka Francuske, dok treće mjesto drži Engleska.

Od hrvatskih suparnika u skupini B na ovogodišnjem EURU najbolja je Španjolska na osmom mjestu, Italija je deveta, dok je Albanija pala za dva mjesta i sada je 64.

Katar je obranom naslova azijskog prvaka skočio za za 21 mjesto i sada je 37. reprezentacija svijeta, dok je Obala Bjelokosti osvajanjem naslova afričkog prvaka na domaćem terenu popravila plasman za 10 mjesta i sada je 39. Velike skokove ostvarili su i doprvaci, azijski Jordan je skočio sa 87. na 70. pozciju, a afrički Nigerija sa 42. na 28.

Novu ljestvicu FIFA će objaviti 4. travnja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

FIFAHrvatska nogometna reprezentacijaHNSFifa ranking

Ostale Vijesti