REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Hrvat im uzeo naslov i dobio novi ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 15:24

Njemački div tim je činom priznao prošlosezonsku pogrešku

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić nakon sjajne sezone u Bayeru iz Leverkusena s kojim je osvojio naslov prvaka Njemačke, vratio se u Bayern, premda mu je bilo lijepo s Apotekarima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako javlja Fabrizio Romano, odmah po povratku s Eura, desni bočni Vatrenih s najvećim njemačkim klubom, produljio je ugovor do 2029. godine.

Nema kod Nijemaca ni zrno ljubomore s obzirom da je Stanišić bio jedan od važnijih igrača koji je Bayernu sa stilom 'oteo' naslov prvaka. Oni su ga posudili da ojača, te su vidjeli da su pogriješili, no nagrada za njegove sjajne igre stigla je odmah po povratku.

Tako će Stanišić narednih pet godina nositi dres bavarskog diva, a Bayern se nada da će s njim i Vincentom Kompanyjem kao trenerom, vratiti naslov prvaka te otići što je dalje moguće u Ligi prvaka.

Stanišić je rođen i odrastao u prijestolnici Bavarske, te će se u Bayernu osjećati kao doma. Nema detalje o finacijskim uvjetima novog ugovora. Romano se na platformi X pohvalio da je još od objave kako se Stanišić vraća u Bayern, ostati i narednih pet godina što je objavio prije desetak dana. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip StanišićBayernBayer LeverkusenHrvatska nogometna reprezentacijaVincent KompanyBundesligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti