Šime Zelić/PIXSELL
Šime Zelić/PIXSELL

Hrgović: “Moramo se izdignuti iz ovoga i pobijediti Osijek“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.04.24. | 19:35

Mladi lijevi bek Hajduka očekuje izlazak iz krize sa suparnikom kojeg nisu svladali na Poljudu ove sezone

Hajduk u nedjelju s početkom u 16.30 sati igra protiv Osijeka na praznom Poljudu, bit će to prva utakmica pod vodstvom trenera Jure Ivankovića koji treba odraditi posao do kraja nakon što se klub razišao s Mislavom Karoglanom prije kojega je smijenjen predsjednik Lukša Jakobušić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Završetak burnog tjedna najavio je mladi lijevi bek Šimun Hrgović.

„Sigurno je teško što smo ovako završili, ali motiva neće nedostajati. Idemo dobiti Osijek koji nismo pobijedili na Poljudu ove sezone. Idemo po pobjedu“, rekao je Hrgović za Hajdučke vijesti na HDTV-u.

O suparniku je kazao:

„Radi se o dobroj momčadi, pogotovo s Mierezom naprijed koji donosi neku energiju, ali mislim da se možemo izdgnuti iz ovoga i pobijediti utakmicu na Poljudu.“

Utakmicu će nakon Karoglana voditi njegov donedavni pomoćnik Ivanković pod kojim su Bijeli odradili dva treninga. Ovo je situacija koja može biti motiv za mlađe koji bi mogli dobiti više minuta na terenu...

„Svaku minutu koju i ja dobijem, želim je iskoristiti kao i svi ostali moji mlađi suigraći. Ovim putem želim Mislavu zahvaliti na svemu, kako i predjedniku , a Juri želim svu sreću“, rekao je Hrgović. (dku)



Tagovi

HajdukŠimun HrgovićNK OsijekHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti