Hrabrost ili ludost u Leicesteru? Ranieri ponudio 10.000.000 eura za novog Lassa Diarru!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.06.16. | 14:30

U Kneževini su procijenili kako neće moći ozbiljnije računati u budućnosti na njegove usluge, predali su ga Nici sasvim besplatno, ali čini se kako su se opako prevarili.

Defanzivni veznjak Nice, 23-godišnji Nampalys Mendy, mogao bi ovog ljeta završiti u redovima aktualnog prvaka Engleske. Naime, prema navodima britanskih medija, Ranieri je francuskom prvoligašu poslao ponudu od 10,25 milijuna eura te se očekuje kako bi ona mogla bi prihvaćena.

Omaleni Francuz senegalskih korijena (1,68 m), briljirao je prošle sezone u Nici, upisao je 38 nastupa u Le Championnatu, postigao je jedan pogodak – i to kakav, a upisao je i dvije asistencije.

U Nicu je stigao sredinom 2013. godine sasvim besplatno iz Monaca u kojem je i ostvario svoje prve korake. U Kneževini su procijenili kako neće moći ozbiljnije računati u budućnosti na njegove usluge, ali čini se kako su se opako prevarili.

Njegova se cijena, prema podacima s Transfermarkta, kreće oko 7,5 milijuna eura.

Mendy uvelike podsjeća na legendarnog Lassanu Diarru, koji je tijekom svoje karijere nosio dres Marseillea, moskovskog Lokomotiva, Anžija, Reala, Portsmoutha, Arsenala, Chelseaja i Le Havrea.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

LeicesterClaudio RanieriLassana DiarraNampalys MendyNice

Ostale Vijesti