Zvonimir Barišin/PIXSELL
Zvonimir Barišin/PIXSELL

Hoće li oporavljeni Marokanac 'istjerati' mladu nadu?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.10.24. | 08:35

Gattuso je pred određenim dvojbama uoči gostovanja kod Slaven Belupa

Pred liderom Hajdukom je u nedjelju u 16 sati (HTV2, MAXSport1) utakmica kod Slaven Belupa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izvjesno je da neće biti Dominika Prpića koji se ozlijedio u nastupu reprezentacije, pa će na njegovo mjesto vjeroratno u svojoj Koprivnici Zvonimir Šarlija. Već smo pisali da su Stipe Biuk i Rokas Pukštas privremeno izvan prvih 11, ali nakon nastupa Gennara Gattusa koji je rekao da za svaki susret radi poseban odabir, moguće je da netko uskoči kao starter.

Isto se odnosi i na Fahda Moufija koji je bio ozlijeđen, preskočio je pet utakmica, potom s Rijekom bio na klupi, da bi u posljednjem susret s Goricom igrao završnih 13 minuta.

To je scenarij vraćanja u momčad kod Gattusa, stoga je i Marokanac opcija za start, premda je Šimun Hrgović kao ljevak na desnoj strani odigrao odlično. Šteta bi ga bilo mijenjati, no Gattuso će sigurno razmisliti o Moufiju u startnoj postavi, ako ne zaovaj susret, onda za idući.

Uglavnom, Moufi se oporavio, dobit će sigurno veću minutažu na desnom boku na kojemu je do ozljede bio standardan, a vidjet ćemo je li to dovoljno za start.

Prirodnije je da dešnjak igra na desnoj strani, svaka čast Hrgoviću, ali Hajduk je u poziciji da da ima samo Moufija, jer Niku Sigura Gattuso ne vidi na tom mjestu.

Na lijevoj strani je konkurencija velika, ispred Hrgovića su Ismaël Diallo i Dario Melnjak. Sve će biti jasno u nedjelju sat vremena prije utakmice kada se objave zapisnici, znat će se što je Gattuso pripremio za kolegu Marija Kovačevića kojemu je komplimentitrao na preporodu momčadi. (dku)



Tagovi

HajdukSlaven BelupoGennaro GattusoFahd MoufiŠimun HrgovićHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti