HNL ikona stavila dres U-21 izbornika Hrvatske na aukciju, stigao odgovor: Želimo tvoj dres!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.04.20. | 14:11

Nastavlja se prekrasna akcija „Vratimo Palčiće u Petrovu“

Akcija funkcionira na način da netko tko u svojem vlasništu ima neki dres ili sportsku memorijabiliju od velike vrijednosti stavi taj isti predmet na aukciju, a onaj koji najviše ponudi za određeni predmet, iznos uplaćuje na račun bolnice.

Akciju je pokrenula udruga „Dinamo – to smo mi“, a u nju su se uključio ogroman broj ljudi. Zaključno s jučerašnjim danom prikupljeno je nešto manje od milijun i pol kuna (1,423,691 kuna), a finalni cilj je četiri milijuna kuna.

U akciji je sudjelovala biša potpredsjednica Vlade, Martina Dalić, koja je na aukciju stavila dres Cristiana Ronalda s potpisima svih njegovih tadašnjih suigrača iz Real Madrida. Nadalje, imali smo prilike vidjeti dres Roberta Prosinečkog sa SP-a 1998., a danas su dvije HNL ikone dale svoj mali obol ovoj prekrasnoj akciji.

Mario Jozić je na aukciju stavio dres Giuseppe Bergomija kojeg je dobio poslije prijateljske utakmice Marsonija – Inter u kojoj je čak igrao i slavni Ronaldo.  Nekadašnji vratar Dinama istaknuo je kako se teška srca oprašta od ovakve uspomene, ali je i on voljan pomoći u akciji povratka Palčića u Petrovu.

Nadalje, akciji se priključio i HNL ikona, Hrvoje Štrok. On je na aukciju stavio dres svojeg prijatelja i nekadašnjeg suigrača Igora Bišćana dok je isti igrao za Liverpool. Nema sumnje da će taj dres otići za veliki iznos, ali većina komentara na tu sliku tiče se samog Hrvoja kojeg ljudi pozivaju da on stavi neki svoj dres na aukciju.

Bilo kako bilo, ovakvu hvale vrijednu akciju valja podržati, pohvaliti i ako je ikako moguće, u njoj i sudjelovati.

Vratimo Palčiće u Petrovu!

(foto: Pixsell, screnshoot)

 


Tagovi

Hrvoje ŠtrokIgor BišćanVratimo Palčiće u Petrovuhumanitarna akcija

Ostale Vijesti