Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Here we go: Perišić će opet igrati Ligu prvaka! Želi ga europski velikan

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 09:53

Fabrizio Romano je lansirao 'bombu'

Slobodan kao ptičica na grani, Ivan Perišić još je u potrazi za novim klubom nakon rastanka s Hajdukom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako su talijanski mediji još jučer tvrdili da bi Perišić mogao u Monzu jer je gledao njihovu utakmicu protiv Intera, čini se da je samo gledao bivši klub, ali ne i budući. Doduše, kada je već u Italiji, mogao bi pogledati susret Juventusa i PSV-a koji se igra večeras u Torinu pa usput dogovoriti i svoj transfer. Naime, kako piše najpouzdaniji Talijan - Fabrizio Romano - Ivan Perišić radi na prelasku u PSV.

"Perišić je važna meta PSV-a, započeli su pregovori s igračem koji je trenutno bez kluba", stoji u objavi.


PSV je trenutno prvi u prvenstvu, a Perišića je sigurno najviše privuklo igranje u Ligi prvaka. Doduše, on će moći zaigati tek u nokaut fazi jer su prijave za ovu fazu istekle. U prvoj fazi nizozemski prvak igra protiv Juventusa, Sportinga, PSG-a, Girone, Šahtara, Bresta i Crvene zvezde.

Perišić je nakon odlaska iz Hajduka još uvijek bez kluba pa tako i slobodan igrač, a prije Hajduka igrao za Tottenham, Inter, Wolfsburg, Borussiju Dortmund, Club Brugge i Sochaux. Bio je na posudbi u Bayern Munchenu s kojim je osvojio Ligu prvaka. Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 136 puta i zabio 33 goda. Bio je njen član i na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj, kao i u rujanskim akcijama u Ligi nacija, iako nema klub. Izbornik Dalić bio je izričit: "Ivan je puno dao za Hrvatsku i ja sam dužan pomoći mu da se vrati na pravi put."

Podsjetimo, PSV je 25 puta osvojio naslov Nizozemske, Kup 11 puta, a 14 puta uzeli su nizozemski Superkup. Najveći uspjeh kluba je naslov prvaka Europe u sezoni 1987./1988.



Tagovi

Ivan PerišićLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.ComoPSV Eindhoven

Ostale Vijesti