REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

Here we go: Morata je Milanova zamjena za Girouda

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 08:24

Atleticu slijedi 13 milijuna eura odštete

Kapetan novih europskih prvaka Španjolaca, Alvaro Morata (31) korak je do prelaska u redove talijanskog velikana Milana.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Talijanski mediji prenose kako je Moratin transfer iz Atletico Madrida u Milan gotova stvar i samo se čeka liječnički pregled i službena objava. Morata bi navodno već ovoga tjedan trebao u Madridu obaviti liječnički pregled prije nego ode na odmor nakon što je s La Rojom osvojio europski naslov. Vijest je, uz svoj "Here we go, confirmed" potvrdio i Fabrizio Romano.

Mediji na Apeninima prenose kako bi Morata trebao potpisati ugovor na četiri godine uz godišnju plaću od 5.5 milijuna eura. Nagađa se kako će Milan za 31-godišnjeg napadača platiti Atleticu 13 milijuna eura odštete.

Morata je već igrao u Serie A. Od 2020. do 2022. je nastupao za Juventus na posudbi kao igrač Atletico Madrida, a dres torinske Stare dame je nosio i od 2014. do 2016.

Igrao je i za Chelsea, te Real Madrid. U dresu španjolske vrste upisao je 80 nastupa i postigao 36 golova, posljednji na Euru protiv Hrvatske u 3-0 pobjedi.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Serie AMilanAlvaro Moratanogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti