REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Here we go: Luka Sučić ide u Španjolsku, mijenja španjolskog junaka s Eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.08.24. | 09:32

Hrvatski dragulj danas stiže na pirenejski poluotok gdje će odraditi liječničke preglede

Jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa već bi danas mogao promijeniti klub. Luka Sučić trebao bi, ako sve prođe bez iznenađenja u zadnji tren, potpisati za Real Sociedad, javlja Fabrizio Romano, uz svoj poznati 'Here we go', što znači da je transfer dogovoren.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Veznjak Salzburga danas leti u Španjolsku u pratnji agenta i obavit će liječnički pregled. U baskijskom bi klubu trebao biti zamjena za španjolskog reprezentativca i jednog od heroja osvajanja Eura - Mikela Merina, koji je na pragu prelaska u Arsenal. Merino je, podsjetimo, zabio pobjednički pogodak u četvrtfinalu protiv Njemačke u 119. minuti na asistenciju Danija Olma.

Sučić je nakon četiri sezone u seniorskom sastavu napustiti Salzburg, a njegov odlazak bio je sigurna oklada jer je ušao u zadnju godinu ugovora i sada je posljednja šansa za Austrijance da unovče neupitan talent plemenitog hrvatskog veznjaka.

Vrijednost odštete koja će pripasti Salzburgu još uvijek nije poznata, a Sučić prema Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura. Za reprezentaciju Hrvatske skupio je 10 nastupa, a na Euru je odigrao 140 minuta i bio jedan od istaknutijih u dvobojima protiv Albanije i Italije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

La LigaReal SociedadLuka SučićRed Bull SalzburgSalzburgLjetni prijelazni rok 2024.nogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti