Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Here we go: Dejan Lovren karijeru nastavlja u Grčkoj! U narednim satima dogovori oko detalja

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.09.24. | 20:16

Fabrizio Romano izvijestio je da je PAOK u poodmaklim pregovorima o potpisivanju hrvatskog središnjeg braniča

Grčki PAOK približava se potpisivanju Dejana Lovrena iz Olympique Lyona. Zadnje pojedinosti tek treba razjasniti, a Lovren je već prihvatio prelazak u PAOK. Klubovi su večeras počeli s razmjenom dokumenata.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Očekivano Dejan Lovren je izostavljen iz francuske momčadi prijavljene za europske utakmice. Konkretno, hrvatski nogometaš nije igrao za Lyon od 26. siječnja i ne nalazi se u planovima Pierrea Sagea. To zna i sam pa je u mjesecima kada su se mnogi pitali što će napraviti on pronašao svoj novi klub.

Naime, Fabrizio Romano izvijestio je da je PAOK u poodmaklim pregovorima o potpisivanju hrvatskog središnjeg braniča. PAOK nije ni potvrdio ni demantirao Lovrenovo ime, javlja grčka Gazzetta, a

Podsjetimo, Dejan Lovren bio je dio momčadi Liverpoola koja je pod vodstvom Jürgena Kloppa osvojila Ligu prvaka 2019. i Premier ligu 2020. Godine 2020. prešao je u ruski nogomet i Zenit Sankt Peterburg, da bi u siječnju 2023. došao u Lyon po drugi puta, ali se nije pretjerano naigrao. Ovoga ljeta postalo je jasno da klub ne računa na njega, no Lovren ne misli još okačiti kopačke o klin već je našao novi angažman.

Kako tvrde grčki mediji, Lovren je na ponudu PAOK-a pristao, sada preostaje samo da se klubovi dogovore, a očekuje se da bi sve trebalo biti gotovo već večeras. Francuzima odgovara Lovrenov odlazak kako bi se riješili njega s platne liste, a Lovrenu odgovara da napokon dobije minute koje zaslužuje budući da u Lyonu ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dejan LovrenLyonPAOKLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti