Harry Maguire uhićen

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.08.20. | 16:23

Vidio je bijele miševe, ali sumnjamo da će mu to uvažiti kad se vrati na Old Trafford.

Stoper Manchester Uniteda koji je postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti kad je prilikom prelaska iz Leicester Cityja plaćen 87 milijuna eura, uhićen je na grčkom otoku Mykonosu.

Ušao je u sukob s policijom, prilikom kojeg je jednog od pripadnika organa reda fizički napao. Bio je u društvu dvojice prijatelja, a sva trojica završila su u policijskoj stanici na obližnjem otoku Syrosu.

“Nogometaš je bio najprije verbalno agresivan prema pripadniku policije nakon čega ga je udario- On i dvije druge osobe s kojima je bio u društvu opirale su se privođenju.”, rekao je glasnogovornik grčkih policijskih snaga.

Igrači Manchester Uniteda dobili su dopust za odmor od dva tjedna nakon ispadanja iz Europske lige  od Seville.

Maguire se nalazi na atraktivnom otoku Mykonosu, poznatoj destinaciji za zabavu koji, unatoč populaciji od svega 10 tisuća stanovnika, godišnje posjeti oko dva milijuna turista.

Tamo je stigao, između ostalog, sa svojom zaručnicom s kojom ima dvije kćeri, no izgleda da je u četvrtak navečer malo pretjerao s pićem.

Iz kluba se još nisu izjasnili. Tko zna, možda se pod utjecajem alkohola 27-godišnjaku počeo ukazivati Junior Stanislas pa je postao agresivan.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: Harry Maguire &#39;arrested in Greece&#39; for &#39;attacking police in a fight.&#39;<a href="https://t.co/GWHW6R4o8S">https://t.co/GWHW6R4o8S</a></p>&mdash; SPORTbible (@sportbible) <a href="https://twitter.com/sportbible/status/1296747463790014465?ref_src=twsrc%5Etfw">August 21, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Action Images)


Tagovi

Harry MaguireManchester UnitedLeicesterKaznaGrčka

Ostale Vijesti