Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Hajdukovo Bilo srce: Kalinić, Livaja i Elez darivali štićenike Centra "Juraj Bonači"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.12.23. | 17:29

Zajedno sa sponzorom su uručili ček na pet tisuća eura i donijeli puno poklona

Hajduk i njihov sponzor "Toyota Auto Čondić" još jednom su udružili snage kako bi u ovo predbožićno vrijeme uveselili štićenike Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" koji su hajdukovce s velikim oduševljenjem dočekali u svom domu na splitskim Firulama. U posjet štićenicima stigli su prvotimci Bijelih, Marko Livaja, Lovre Kalinić i Josip Elez te delegacija "Toyote auto Čondić" predvođena s direktoricom Ivonom Blažević.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Štićenici, njih pedesetak, pripremili su sjajnu kulisu za hajdukovce. Sreća, veselje i pjesma nisu prestajali u sat vremena koliko je trajao posjet, a svi zajedno imali su priliku pogledati i posebnu predstavu koju su štićenici Centra priredili za svoje goste. 

Direktorica "Toyote Auto Čondić" Ivona Blažević i članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap uručile Centru ček u vrijednosti od pet tisuća eura. Livaja, Kalinić i Elez darivali su štićenike opremom, rekvizitima, s preko dvjestotinjak majica, dresovima i loptama... Sve navedeno će zasigurno poslužiti za igru i rehabilitaciju koja se odvija na polivalentnom igralištu koje su prije deset godina otvorili upravo igrači Hajduka. 

„I nama igraju emocije kad vidimo s koliko ljubavi i želje su nas dočekali ovdje. Zadovoljstvo nam je prisustvovati ovakvim stvarima, s Hajdukom sam tu bio prije 10 godina na otvaranju igrališta, sad sam opet tu s njima i zaista sam radostan i punog srca. Napravili su predstavu za nas, domišljati su, odlično su se snašli u ulogama i stvarno ih je bilo gušt gledati“, kazao je Hajdukov kapetan Lovre Kalinić ovom prigodom. 

Direktorica Hajdukova sponzora poručila je:

„Nama je iznimna čast biti dio ove hvalevrijedne humanitarne akcije. Nadam se kako će ova financijska donacija barem u jednom dijelu olakšati život štićenika Centra kao i njihovih odgajatelja i roditelja. Voljela bi da s Hajdukom zajedno nastavimo u ovom smjeru i doprinosimo društvu u kojem živimo. Posebno mi je drago što smo se za ovu akciju odlučili u božićno vrijeme, ali bilo bi dobro da tu dobrotu svi mi nekako tu dobrotu produžimo na cijelu godinu“, iskreno je poručila direktorica "Toyota Auto Čondić" Ivona Blažević.

U ime domaćina govorila je ravnateljica Centra. 

„Svi živimo za naš Hajduk, moji korisnici sve svakodnevno prate tako da je ovo veliko iznenađenje za njih. Njima je najbitnije da su im došli igrači, da smo ovdje svi zajedno i dijelimo radost u ove predblagdanske dane. Svi imamo otvorena srca i svi smo jedni za druge. Kao što svi dišemo za Hajduk“, emotivna je bila ravnateljica Snježana Čotić. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

 


Tagovi

Hajdukhumanitarna akcijaMarko LivajaLovre KalinićJosip Elez

Ostale Vijesti