Al Abtal Cup/Instagram
Al Abtal Cup/Instagram

Hajdukovi kadeti odigrali 0-0 s Real Madridom

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.10.24. | 11:49

Momčad koju vodi trener Frane Lojić pogodila je dvije grede te bila blizu pobjedi na otvaranju svojevrsne Lige prvaka

Hajdukovi kadeti ostvarili su sjajan rezultat u svojevrsnoj, neslužbenoj Ligi prvaka koju organizira Saudijski nogometni savez pod nazivom Al Abtal Cup.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad koju vodi Frane Lojić u prvom kolu je odigrala 0-0 protiv vršnjaka Real Madrida na stadionu Leganesa, u predtgađu španjolske prijestolnice.

Splitski sastav, koji je nedavno osvojio jaki turnir u Italiji, po Lojićevom palicom se odlično suprotstavio Real Madridu, pogodili su mladi hajdukovci dvaput gredu, oduševili predsjednika Ivana Bilića, voditelja Akademije Gorana Sablića i novog sportskog direktora Françoisa Vitalija koji su gledali utakmicu.

Al Abtal Cup/InstagramAl Abtal Cup/Instagram

Odličan je to start za Splićane koji su u skupini još Juventusom, Bayer Leverkusenom, Panathinaikosom i saudijskim Future Falconsima s kojima će igrati sljedeći susret u Španjolskoj idućeg mjeseca, a onda u prosincu gostuju u Torinu kod Stare dame.

Vrlo dobar je to natjecateljski podstrek za mlade momke, ali i izlog za talente iz Akademije koji su eto protiv najvećeg kluba na svijetu ostvarili jako dobar rezultat.

U ovom natjecanju je i zagrebački Dinamo koji je u svojoj skupini izgubio od Espanyola 0-2. (dku)



Tagovi

HajdukReal MadridAkademija "Luka Kaliterna"Ivan BilićGoran SablićFrançois VitaliFrane Lojić

Ostale Vijesti