Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Hajdukove pripreme: Vratile se mlade nade s posudbi, a dvojica idu tamo odakle su došli

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.06.24. | 18:53

Pukštas, Sigur, Trajkovski se priključuju 25. lipnja, a Perišić je na Euru

Nogometaši Hajduka su i službeno započeli pripreme za novu sezonu pod vodstvom trenera Gennara Gattusa i njegova stručnog stožera. 

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvom okupljanju prisustvovalo je sljedećih 30 igrača: Ivan Lučić, Lovre Kalinić, Toni Silić, Borna Buljan, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Josip ElezFerro, Dominik Prpić, Marino Skelin, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Fahd Moufi, Luka Hodak, Mihael Žaper, Filip Krovinović, Anthony Kalik, Yassine Benrahou, Luka Jurak, Madžid Šošić, Ivan Ćubelić, Marko Capan, Noa Skoko, Emir Sahiti, Leon Dajaku, Roko Brajković, Bruno Durdov, Marko Livaja, Mate Antunović.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Rokas Pukštas, Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski priključit će se pripremama 25. lipnja dok Josipu Brekalu i Laszlu Kleinheisleru ubrzo istječu posudbe te će se priključiti svojim matičnim klubovima.

Iz popisa je vidljivo da su se s posudbi vratile mlade nade poput Silića, Šošića, Antunovića te Capana.

Naknadno će se, ovisno o hrvatskom uspjehu, priključiti Ivan Perišić koji će nakon nastupa ne Euru vjerojatno dobiti nešto odmora.

Robert Matić/hajduk.hrRobert Matić/hajduk.hr

Hajdukovci su na Poljud stigli u osam sati te je dan započeo standardnim liječničkim pregledima te upoznavanjem novog stručnog stožera s igračima. 

Trener Gattuso podijelio je igrače u dvije grupe, dok je jedna bila na liječničkim pregledima, druga grupa je odrađivala uvodna testiranja na pomoćnom terenu Poljuda. U popodnevnim satima uslijedio je novi trening, a u sljedećim danima Bijeli će raditi u spomenutom ritmu, po dva treninga dnevno. 

Momčad će bazični dio priprema odraditi na Poljudu do 1. srpnja kada slijede središnji dio koji će se do 10. srpnja odvijati u slovenskom Bledu.

Bijeli su po prvi put nosili opremu novog sponzora Adidasa. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



 


Tagovi

HajdukpripremeGennaro GattusoPoljudHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti